Μμμμ! Τωρα πεισμωσα!!! Ακους εκει μη υπολισιμη αντιπαλος!!! :P :P
Ειμαι 1,68 κι ενώ εχω πολύ λεπτα ποδια στο πανω μερος είμαι γεματη (εκτος απ το στηθος που είναι σχεδόν πλακα-γκαντεμια)
Μμμμ! Τωρα πεισμωσα!!! Ακους εκει μη υπολισιμη αντιπαλος!!! :P :P
Ειμαι 1,68 κι ενώ εχω πολύ λεπτα ποδια στο πανω μερος είμαι γεματη (εκτος απ το στηθος που είναι σχεδόν πλακα-γκαντεμια)
anastasia_
είσαι καινούργια στο group του bikini;
η το ένα και το αυτό με sarah1989; γιατί μπερδεύτηκα
:o
Κατερίνα βλέπω πέρασες στην επίθεση,ε?Quote:
Originally posted by katerina71
Σαν να μου ακούγεσαι μη υπολογίσιμη αντίπαλος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. :smilegrin:
χιχιχιχιχ….σαν να μας λες ότι δεν θα νικήσεις δηλαδή.
ααα τότε τέλεια για μένα!!! Λαίμαργη, με σνακ στο σπιτι και μαμαδίστικα γλυκά, συχνές έξοδοι, βαριέσαι γυμναστική…περφεκτ!!!!
Άσε που νομίζω ότι θα βρεχει ολο τον ιουνιο κιόλας.
ΥΓ τι ύψος έχεις και θες να πεσεις από τα 60?
ε, λοιπόν γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος....be aware!
αχ ναι. όσο εσείς κοκοροχτυπιέστε ποια θα νικήσει, τελείωσα 45 λεπτά αερόβια (ποδήλατο στο 77%!!! της καρδιακής συχνότητας) και πάω για βάρη. may the best man -woman βασικά XD- win :bouncing:
ΘΕΑ....Quote:
Originally posted by PurlpeViolet
αχ ναι. όσο εσείς κοκοροχτυπιέστε ποια θα νικήσει, τελείωσα 45 λεπτά αερόβια (ποδήλατο στο 77%!!! της καρδιακής συχνότητας) και πάω για βάρη. may the best man -woman βασικά XD- win :bouncing:
xaxaxa καλαμπούρι έχετε. γλυκειά μου κατερίνα να ξες οτι ήμουν εγώ η νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού ασχέτως που δν συμμετείχε κανένας(!) αλλά δν έχει σημασία, αυτή είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια ανάξια αναφοράς. νιώθω άσχημα να κλέβω εκκλησία αλλά θα σου κάνω την χάρη να διαγωνιστώ μαζί σου πτωχή πλην τίμια, αλλά δν ξες με ποια τα έχεις βάλει(σατανικό γέλιο με ηχώ μουχαχαχαχαχαχαχα)
PurpleV 45 λεπτή αερόβια εεε και βάρη εεε? Ε εντάξει μωρέ μία φορά ίσον καμμία έως τέλος ιουνίου..ουουουουου:spin:
Αρχηγίνα…. χαχαχαχαχ! Το ξαναλέω θα σας νικήσω! Να είστε προετοιμασμένες για μεγάλη ήττα!!!:dork:
Μανταμ μου, σου σου μου, το ότι κέρδισες το προηγούμενο δεν μου λέει τίποτα, μόνη σου το είπες εξάλου ότι δεν συμμετείχε κανένας, ήταν όντως ένας ασήμαντος διαγωνισμούλης που σου δίνει την ψευδαίσθηση και την «αυτοπεποίθηση» τώρα για τα σατανικά γέλωτα.
Χιχιχιχιχιχ:bigsmile:
ζυγίστηκα σήμερα 89,800 οπότε 86,200 ο στόχος!!! άντε καλή μας αρχή κορίτσιααααα!!!
Kαλημέρα
ένα έχω να πώ
διαγωνισμός -ευη= - 1
όλα καλά μέχρι το ρημαδοβράδυ....α, από σήμερα θα την κοπανάω το βράδυ
η θα κοιμάμαι με τις κότες.....:lol::lol::lol:
αλλά δεν μασάμε σήμερα είναι μια καινούργια μέρα που θα τα πάω τέλεια!!!
κ εδώ χάλια η πρώτη μέρα, ζυγίστηκα κιόλας μόλις κ είμαι 66.5..
Σήμερα καλύτερα!!
δηλαδή μέχρι τώρα μόνο η Nelli τα πήγε καλά?:punk: Χαααααα. Χαχα νομίζω περίπατος θα είναι ο διαγωνισμός ή όχι? :roll:
Εγώ άντεξα και δεν ζυγίστηκα ακόμη, θέλω να ζυγιστώ Δευτέρα. Το παντελόνι το ίδιο που με στενευε την Δευτέρα πολύ, εχθές Τρίτη ήταν πολύ καλύτερα και σήμερα σχεδόν άνετα.Ανυπομονώ να αλλάξω παντελόνι, να βάλω ένα λίγο πιο στενό, που έχω. Την Κυριακή δεν κούμπωνε το φερμουάρ, εχθές κούμπωνε το μισό, για να δούμε σήμερα....:bouncing:
καλημερούδια~
ζυγίστηκα το πρωί. οι χθεσινοί μου κόποι με αντάμειψαν~ 96,7
να κρατήσω ημερολόγιο εδώ μπορώ? λογικά μπορώ.
3/6/14
πρωινό, 2 φέτες ψωμί τοστ, 1 κσ ταχίνι, 1 κσ μέλι και 240ml γάλα
μεσημεριανό (νωρίς, στις 12) 120γρ κοτόπουλο +χόρτα βραστά + παξιμάδια και λάδι 2κσ (1κσ στο κοτόπουλο, 1κσ στη σαλάτα)
σνακ 1, 240ml γάλα και 12 κεράσια
βραδινό, και αυτό νωρίς, ίδιο με το μεσημεριανό
σνακ 2, γιαούρτι 2% με 15 αμύγδαλα
45 λεπτά αερόβια + βάρη 35 λεπτά = πόνοοοοος. σήμερα ρεπό. αύριο πάλι γυμναστική, το ελπίζω :bouncing:
:thumbup:Αχααα, χμμμμ….έχουμε και λέμε….nelli= -300, purple violet= -300, baclavadaki=+300, αρχηγός=χάλια, κάτι πάει να γίνει, αλλά ακόμη είνια πολύυυυυυ νωρίς, αυτό που έχω να πω είναι πως τα συν πλην 300 είναι ή υγρά ή παίζει η ζυγαριά πάνω κάτω οπότε δεν είναι κάτι σημαντικό (χιχιχιχιχ).
Νομίζω πως από ένα κιλό και κάτω θεωρείται απώλεια εεε? οπότε μη χαίρεστε ακόμη :D
ΥΓ.1.αρχηγέ όταν λες χάλια εννοείς εντελώς χάλια??? ή μετρίως χάλια?:P
Υ.Γ.2 αν εκνευρίσω κάποια ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων:love:
Η Μανταμ σουσου άραγε τη να έκανε? μάλλον για να μην έγραψε ακόμη, δνε έκανε τίποτα:D η Sarah? η Αφρατουλινι? η Sparrow? τίποατ κι εσείς ε? τέλειαααααααααααααααααααα αα:tumble:
Μετά το βραδυνό έφαγα 2 μπάρες digestive + 1 μικρούτσικο σοκολατάκι τύπου snikers και δεν έκανα γυμναστική το απόγεμα όπως λογάριαζα.Quote:
Originally posted by katerina71
ΥΓ.1.αρχηγέ όταν λες χάλια εννοείς εντελώς χάλια??? ή μετρίως χάλια?:P
Υ.Γ.2 αν εκνευρίσω κάποια ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων:love:
Αλλά σήμερα μόλις προμηθεύτηκα
1) το νέο μου αντικολλητικό κεραμικό τηγάνι, θα κάνω όλες μου τις τέλειες συνταγές χωρίς καθόλου λάδι
2) το καινούργιο μου multi με όλα τα αξεσουάρ για βελουτέ σουπίτσες και λαχταριστά 0% smothies
3) και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ νέο στρωματάκι γιόγκα και βαράκια!!!
ΤΡΕΜΕΤΕ!!!
υσ γενικώς την μάδησα την κάρτα μου!!!