Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Μπουμπούκι, καλέ πού χάθηκες;;;
Με την δική σου παρότρυνση και με την αφορμή των εκπληκτικών αποτελεσμάτων της Leny από το γυμναστήριο, άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να πάω κολυμβητήριο!
Είναι το μόνο είδος άσκησης που δεν θα καταπονήσει το σώμα μου.
Που λες, έκανα έρευνα αγοράς στα γύρω κολυμβητήρια, πήρα τηλέφωνα και ρώτησα για την ψωρίαση.
Μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με την ψωρίαση (αφού είναι αυτοάνοσο), το μόνο που θέλουν είναι χαρτί από τον δερματολόγο ότι μπορώ να πάω σε πισίνα (για να μην μου χειροτερέψει η ψωρίαση).
Αν όλα πάνε καλά με τα χαρτιά από τους γιατρούς, σκέφτομαι σε κανένα μήνα από τώρα (που θα χω χάσει με το καλό λίγα παραπάνω κιλά) να ξεκινήσω!
Θα δούμε πώς θα πάει!
Γεια σου γλυκιά μου! Τρέχω αυτές τις μέρες και δεν είχα χρόνο να μπαίνω στο forum. Σήμερα είχα λίγο πιο free πρόγραμμα και με έβαλαν να κάνω την πρώτη μου ατασθαλία, μετά από 25 μέρες διατροφής έφαγα ένα κομμάτι πίτσα.. και μου φάνηκε η πιο νόστιμη του κόσμου, χαχα. Πολύ χαίρομαι που το πήρες απόφαση, αλήθεια :D μακάρι να σου αρέσει, αν και είμαι σίγουρη!!! Έχω αρχίσει εδώ και λίγες μέρες ένα νέο τρόπο μέτρησης μερίδων και θρεπτικών συστατικών, πέρα από τις θερμίδες και ήθελα να μπω να σας το γράψω κάποια στιγμή, γιατί μου φαίνεται πολύ καλό και εύκολο, αλλά θέλει ανάλυση και δεν προλάβαινα. Πείτε μου αν ενδιαφέρεστε να το κάνω. Φιλιά όμορφες!