Quote:
Originally posted by Nefeli-
Καλησπέρα σας!
Μαντζουράνα μου πολύ χαίρομαι για σένα που έχεις απενοχοποιηθεί και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με τόσο θετικό τρόπο και με τόσο ώριμη αντίληψη . Πραγματικά αυτό προυποθέτει ψυχική δύναμη και αδιαμφισβήτητα σωματική και ψυχολογική καλλιέργεια.
Μαρία μου ο καθένας έχει κάποιες προσωπικές άμυνες. Ο ίδιος μας ο οργανισμός αμύνεται άλλοτε συναινεί στον προσωπικό μας αγώνα κι άλλοτε εναντιώνεται. Σε αυτό τον πολύτιμο χρόνο που εξασφαλίζεται από τα βαριατρικά χειρουργεία θα ήταν καλό να αναπτύξουμε κι εμείς νέες άμυνες ή να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες. Αυτό δεν αποκλείει το να δουλέψουμε την σχέση μας με την υπερφαγία και το συναίσθημά μας. Εγώ το θέλω και το περιμένω και το ονειρεύομαι. Σε περίοδο που αναφέρηκε και ο Τάσσος όπου η αυτοπεποίθηση είναι ανεβασμένη, τότε θα ευχόμουν για μένα να θωρακίσω τον εαυτό μου, για να μην γίνει προσωρινή και παροδική.
Σήμερα πήγα για γενικές αναλύσεις! 3τρυπήματα και μια μωβμπλε καρδιά με οδήγησαν σε πολύ καλά αποτελέσματα. Τώρα θα περιμένω 10 μέρες για τον θυροειδή.
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Quote:
Originally posted by eleni1986
Μαντζουράνα κ εγω ε ζηλεύω κ σε θαυμάζω, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κατάφερες να χάσεις τόσα κιλά, αλλά κ η υπομονή που διαθέτεις όπως κ το πείσμα σου, αρετές κατά την άποψή μου. Θέλω να σε ρωτησω κάτι ακόμα, επειδή είναι δύσκολο να ανατρέξω σε όλες τις σελίδες πίσω, ποιος ήταν ο ρυθμός απώλειας των κιλών σου; Θυμάσαι περίπου; Π.χ. Στον πρώτο κ μετά στον έκτο μήνα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Σ' ευχαριστώ πολύ!