Τι σου συμβαίνει afratoulini ;;; (Τέλειο ονομα) τι επαθες;;θελεις να μου πεις;;
Σκέφτομαι να ξεκινήσω να παω ..δεν τον παλεύω αλλο ολο αυτο το συναίσθημα, θελω να ηρεμηςω, να ισόρροπηςω. Εσυ τι συμβαίνει;τι επαθες;; Εσυ πηγαίνεις;
Printable View
Τι σου συμβαίνει afratoulini ;;; (Τέλειο ονομα) τι επαθες;;θελεις να μου πεις;;
Σκέφτομαι να ξεκινήσω να παω ..δεν τον παλεύω αλλο ολο αυτο το συναίσθημα, θελω να ηρεμηςω, να ισόρροπηςω. Εσυ τι συμβαίνει;τι επαθες;; Εσυ πηγαίνεις;
θα ηρεμήσεις..απλώς πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις την αρχή.λογικό είναι να σου λείπει ο μπαμπάσ σου...κι ίσως είναι κι αυτός ένας λόγος που καταφεύγεις στα γλυκά, για να ξεχαστείς...αν μπορείς ξεκινα..θα σου φύγει όλο αυτό το βάρος που νιωθεις.:)
Αν πηγαίνω σε ψυχολόγο; όχι...κακώς βέβαια αλλά...
είχα κάποιες ασχημες μέρες.σημερα καλυτερα...απλά πρέπει να έχω διάρκεια. δεν γίνεται σε μια βδομαδα να κάνω 3 φορές υπερφαγικό..παει πολύ
Το ξέρω λογικό ειναι κι εγω αυτο σκέφτομαι... Οτι δεν παει αλλο να στενοχωριέμαι ....οχι πονάει να σκέφτομαι κι αυτη τη στιγμη ολο αυτο τον φαύλο κύκλο, να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να ξεκινήσω να δω αν θα βοηθησει γιατι καταλαβαινω οτι ειναι η ψυχολογία καθαρά ολο το άγχος που διοχετεύεται στο φαγητο .. Με πονάει που δεν εχω κανέναν δίπλα μου , που εκτος απο την οικογένεια μου (δόξα τω θεω) όλοι εχουν εξαφανιστεί..αλλα ετσι ειναι η ζωη.. Δεν μπορείς να την αλλαξεις.. Εσενα τι σου συμβαίνει;;;
Βασικα μπορείς να την αλλάξεις. Όσο κι αν δν το πιστευω αυτή τη στιγμή, η αλλαγή προέρχεται από μας.κ πραγματικά με μισώ γι αυτό. Γιατί εγώ έχω την τύχη στα χέρια μ κ αντί να ζω τη ζωή μου όπως θέλω κάθομαι κ βλάπτω τον εαυτό μου.με μισώ γιατί εγω είμαι υπεύθυνη γι αυτό κι όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο με μισώ. ΓΙΑΤΊ εγώ το ξεκίνησα αυτό.κ αντί να κάνω κάτι για να το αλλάξω, συνεχιζω τα βουλημικα επεισοδια. Χάνω χρόνια, στιγμές και είμαι σίγουρη ότι θα μετανιώσω στο μέλλον που χαραμιζω έτσι τη ζωή μου.ήδη το μετανιωνω.και σε ρωτώ λοιπόν. Ποιος δεν μπορεί να αλλάξει τι?
Εχω μπει σ ολο αυτο..αλλα πολλές φορες με παίρνει απο κάτω, ολα μπορούμε να τα καταφερουμε αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και σε μας... Αλλα το κανουμε τοσο δυσκολα... Θελω να ξεκινήσω γυμναστήριο αλλα ντρέπομαι παρα πολυ, δεν εχω όρεξη για τίποτα , αλλα πρεπει, δε γινεται αλλο, δεν μπορω αλλο όνειροπολο αγγελάκι.. Εσυ γιατι δεν αλλάζεις;;;γιατι δεν πατάς στα πόδια εισαι τοσο δυνατή ,γιατι δεν το κανεις για σένα.;;; Πρεπει να τα καταφερουμε για μας..και σου απαντώ οτι τα πάντα μπορούμε να αλλάξουμε αρκεί να το πιστέψουμε ειναι απλα τα πραγματα, εγω προσωπικά θελω να ηρεμηςω και να κανω τη διατροφη μου,θελεις να ξεκινήσουμε μαζι και να γράφουμε κάθε βδομάδα ποσο χάσαμε και τι μας συμβαίνει;;;πως τα παμε;; :) :starhit::starhit::starhit: θα δίνουμε δύναμη και θα τα καταφερουμε...:smilegrin::smilegrin:
τι να πω...απλα θελω να βαλω ενα τελος..ειναι αρρωστια όλο αυτό...
Είναι αρρώστια της ψυχής...! Κι εγω θελω όσο τπτ αλλο να διώξω τον εφιάλτη αυτο δε γινεται
Και για να σου απαντήσω ναι.θέλω να καταγραφούμε το πως πάμε...αν κ δν κξέρω τώρα τα Χριστούγεννα κατά πόσο θα μπορέσω να κρατηθώ....
Εντάξει τα χριστουγεννα ας βάλουμε day off εντάξει δεν υπαρχουν εμμονές... Ωραια τελεία κάθε μερα λοιπόν θα γράφουμε τι φάγαμε, τι νιώθουμε και πως ειμαστε.. Τι λες;;; Μπορούμε να το κανουμε ετσι;;; Ξεκινάμε ακάθεκτες;;;
xxax...ακαθεκτες λοιπον..εγω σημερα σχετικά καλα. αν κ σκεφτόμουν έντονα το φαγητό σημερα καταφερα να συγκρατηθώ.είναι η τρίτη συνεχομένη μερα που δεν εχω κανει υπερφαγικο-βουλημικο επεισοδιο.σηνηθως 4 -5 το χαλαω. Για να δουμε αυριο.εσυ σημερα;
Εγω μονο τώρα έφαγα μια φρυγανιά με μέλι... Εχει κρατηθεί πολλές μερες οταν ειμαι χαλαρή δεν εχω προβλημα.. Αλλα τώρα να σου πω την αλήθεια εχω παρα πολυ άγχος... Αλλα προσπαθώ... Κανεις διατροφη ή οχι;;;
Κορίτσια....
Καλησπεραααααααα :P:P τι κανεις;;;;angel?????
Δώστε μου ένα κίνητρο για να μη τα παρατήσω τελείως...δεν ξέρω τι έχω πάθει...δεν ξέρω τι μου συμβαίνει...
Λοιπόν , ειναι απλό σκέψου οτι εισαι ο καπετάνιος της ζωής σου και σου προκαλεί κατι, κάποιος προβλημα, γιατι ρίχνεις το πλοίο σου πανω στις ξέρες, θελεις μια ζωη βυθισμένη στον φαύλο κύκλο της βουλιμίας.;;;;; Ζήσε οταν σε πιάνει βουλιμία πάρε βαθιά ανάσα και σκέψου τι σε ώθησε σ ολο αυτο ;;; Θελεις να μου πεις τι σου συμβαίνει;;;τι έγινε;;;γιατι να τα παρατήσεις;;; Παρεπιπτόντως κι εγω αυτές τις μερες ενώ πήγαινα μια χαρα με εχει πάρει απο κατω...!!