σευχαρηστω περνω ειδη εναμισι σιπρλαλεξ αλλα σκευτωμαι να παρω για 3-4 μερες και ενα ζαναξ αλλα αυτο προκαλει υπνιλια κ εχω παιδι να πηγενω σχολειο κλπ μην παθοτμε καμια ..............
Printable View
σευχαρηστω περνω ειδη εναμισι σιπρλαλεξ αλλα σκευτωμαι να παρω για 3-4 μερες και ενα ζαναξ αλλα αυτο προκαλει υπνιλια κ εχω παιδι να πηγενω σχολειο κλπ μην παθοτμε καμια ..............
Μαρία μου τίποτα μα τίποτα δεν παθαίνεις απο τις κρίσεις πανικού. Όσες φορές κι αν πάθαμε, μπορεί να είναι ότι πιο δυσάρεστο συναίσθημα, αλλά ΤΙΠΟΤΑ δεν παθαίνουμε, είναι και ιατρικά αποδεδειγμένο.
Πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις, να χαλαρώνεις, να παίρνεις βαθιές και σωστές ανάσες, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε γεμίζουν...Αλλά αν θες το πρόβλημα να φύγει ΟΡΙΣΤΙΚΑ πρέπει να κάνεις κι άλλα κορίτσι μου. Τα φάρμακα αντιμετωπίζουν μόνο το σύμπτωμα, όχι την αιτία. Γι\'αυτό πολέμησέ το από όλες τις πλευρές.
Αυτο προσπαθω να κανω κανω αναπνοες ειδικες π μ ειπε η γιατρος πρωι μεσημερι βραδι απλα τωρα στην αρχη σκευτωμαι μηπως να περνω κανενα ζαναξ να ηρεμω λιγακι μεχρι να στρωσουν τα πραγματα λιγο.Εχω κανει μεγαλες αλαες ευχαρηστες στην ζωη μου για να μ φυγπυν ολα αυτα αλλα η μετακομιση εμ αγχωνει ενω θα επρεπε να νιωθω καλα που εχω ενα σπιτι δικο μου και τα πατνα μεσα ειναι πανακρυβα ,που εχω του ς γονρις μου διπλα μ που εφτιαξα το δωματιο του γιου μυ παραμυθενιο κ που ο γιος μου ειναι καλοβολος και συνηθησε αμεσως την αλαγη.και που τελο παντον ειμαι πιο ελευθερη.
\"ενω θα επρεπε να νιωθω καλα που εχω ...\"
Μη χρησιμποποιείς το \"πρέπει\". Από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στον εαυτό μας. Μα αφού έτσι νιώθεις, δεν είναι και μικρή αλλαγή αυτή. Μη λιθοβολείς τον εαυτό σου. Μη υιοθετείς τα πρέπει των άλλων, κάτι που συνήθως κάνουμε εμείς με τις κρίσεις πανικού. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να συνηθίσει την αλλαγή και μην τον πιέζεις να νιώσει οπωσδήποτε αύριο καλά. Εξέφρασε τα συναισθήματά σου και μην τα λογοκρίνεις. Είναι ανθρώπινο να αγχώθηκες με μια τέτοια αλλαγή.
Θα δεις...σε λίγο καιρό θα το χαρείς πραγματικά το νέο σου σπίτι.
Μακαρι μακαρι απλα θα θελα να σταματησω τα φαρμακα τον δεκεμβριο τα βαρεθηκα ολο και λιγακι με αποσυντονιζουν πυστευω.λες να τα σταματησω κ να εχω ζαναξ για ωρα ανακγης?λολ
Δεν είμαι γιατρός:) λολ:)
Συζήτησέ το με το γιατρό σου. Αλλά σου θυμίζω, πολέμησέ το από όλες τις πλευρές...
seyxarhstv prospa8o den to bazo eipame kato ixixixi