ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ; ΑΝ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΠΙΝΘΙΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ Ή ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.
Printable View
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ; ΑΝ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΠΙΝΘΙΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ Ή ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.
Winston κανε μου μια χαρη μπες στο facebook και κοιτα αν φαινεται φωτο μου.
lef σε εκανα add για κοιτα φαινεται φωτο μου?
Την ωρα που εβαζα την πριζα το εκανε μαυρισε το πολυπριζο και ο μετασχηματιστης...το Pc ηταν αναμενο.Quote:
Quote:
Originally posted by keep_walking
Winston κανε μου μια χαρη μπες στο facebook και κοιτα αν φαινεται φωτο μου.
Nai φαινεται το ανθρωπακι που εχεις. Λεφ σου εστειλα φριεντ ρεκουεστ.
στα φωτο αλμπουμ φαινεται τιποτα...για πες?
Αν εβαλες φωτο σου κανονικη δεν τη βλεπω πουθενα.
Ωραια γιατι δεν σου εχω δωσει δικαιωματα:D...ολα καλα.
κυριε νικο μηπως ηρθε η ωρα να επαναλειτουργησει το τσατ?με ορους και κανονες βεβαια
λεω μηπως?
niko εισαι τοσο ωραιος π κκαεικε το σκανερ μηπως?:p:p
wiston man dne eida kanean reuest gia na se kano add
kip ela facebook
winston man σε έκανα add.Thanks για το request :)
Κι εγώ το έπαθα αυτό.Με βρίκε μια παλιά γνωστή μου από τη σχολή και μου έστειλε friend request.Δεν ήθελα να βάλω παλιούς γνωστούς μου ακριβώς γιατί κι εγώ δεν αισθάνομαι άνετα αλλά δεν πειράζει.Εχω βρει πολλούς γνωστούς μου μέσα αλλά δεν τους προσθέτω,τους αποφεύγω.Quote:
Originally posted by Winston_man
Εχω λογαριασμο στο Facebook αλλα θα τον διαγραψω συντομα... Θα αναρωτιεστε γιατι. Λοιπόν βρηκα καποια ατομα απο την εποχή του σχολειου και απο τη σχολή μου. Με εξαιρεση καποια μεμονομενα ατομα το μετανοιωσα που επανασυνδεθηκα μαζι τους. Δεν επιθυμω πλεον παρε δωσε με αυτα τα ατομα. Οχι δεν μου καναν κατι απλα εγω δεν αισθανομαι ανετα... Θα κανω στο μελλον καποιον αλλο λογαριασμο χωρις φωτο μου και κανονικα στοιχεια μου και θα ειμαι πολυ προσεκτικος με ποια ατομα θα ειμαι φρεντ. Δεν επιθυμω ατομα απο τα παλια θελω να κοιταξω εμπρος... Οταν κανω το νεο μου λογαριασμο και αν θελετε θα σας ειδοποιησω να γινουμε φρεντς.
Να ευχαριστησω και εγω ολους για τα request με τη σειρα μου:)