Originally Posted by
mila
Καμία σχέση με ανηθικότητα. Οι περιπτώσεις που έχω στο μυαλό μου αφορούν καταστάσεις:
-όπου ο πατέρας το πρωί είναι δουλειά και το απόγευμα με την γκόμενα (με αποτέλεσμα να μην αφιερώνει καθόλου χρόνο στα παιδιά)
-όπου ο πατέρας ξοδεύει λεφτά στην παράλληλη σχέση του ή στα μπουρδέλα (και αδιαφορεί ότι αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να ξοδευτούν για τις σπουδές των παιδιών του)
-όπου ο πατέρας καυγαδίζει με τη μητέρα όταν αυτή αντιλαμβάνεται ότι πάλι θα πάει να κοιμηθεί αλλού (με αποτέλεσμα οι φωνές να έχουν τρομερό αντίκτυπο στο παιδιά)
-όπου ο πατέρας προτιμάει να πάει διακοπές με την γκόμενα (παρά με τη γυναίκα του και τα παιδιά του)
-όπου ο πατέρας αποφασίζει να μετακομίσει στην γκόμενα όταν η γυναίκα του βγάζει καρκίνο (και μένουν τα παιδιά μόνα τους να φροντίσουν μια άρρωστη μητέρα)
-και τελευταίο και χειρότερο παράδειγμα που θυμάμαι είναι ο πατέρας της φίλης μου να μου την πέφτει (ενώ είμαι μόλις 17 χρονών!!!) και η φίλη μου να θέλει να ανοίξει η γη και να την καταπιεί....
Όλα τα παραπάνω που έχω γράψει έχουν γίνει στον στενό φιλικό μου κύκλο, σε διαφορετικούς ανθρώπους. Και πιστεύω ακράδαντα ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τα παιδιά θα είχαν πολύ καλύτερη ψυχική υγεία αν μεγάλωναν με τους γονείς να είναι χωρισμένοι.