τις αλλες φορες εισαι ασπριλα?τοσο καλοκαιρι σεπτεμβριο μαυρισες? .... !!!!!! wake up (ειναι και 12 το βραδυ)
Printable View
τις αλλες φορες εισαι ασπριλα?τοσο καλοκαιρι σεπτεμβριο μαυρισες? .... !!!!!! wake up (ειναι και 12 το βραδυ)
Carrie είναι φυσιολογικό θα υπάρχουν μέρες που θα ήμαστε μεσα στην μαύρη μαυρίλα και μέρες που θα λάμπουμε . Ίσως να φταίει ότι βλέπεις το διαστημόπλοιο παρκαρισμένο ενώ θα έπρεπε να πετάς και σε τρελαίνει αυτό : )
Πoιο μανιουαλ μου λες αφού όλα αυτά τα ξέρεις αφού το έχεις ξαναπετάξεις το ρημάδι τι το φοβάσαι τώρα ...;
εδω ο παραδεισος κ η κολαση εδω....κ φυσικά ο ενδιαμεσος δρομος.....
Οχι δεν εχω νιωσει κατι τετιο.αλλα εχω αισθανθει απειρες φορες οτι καποιες σκηνες της καθημεινης ζωης μου την εχω ξαναζησει.Απο πολυ μικρη την ειχα που και που αυτην την περιεργη διαισθηση.
και εμπνευστη συγνωμη π θα στο πω αλλα μηπως πρεπει να σε δει ψυχιατρος?λολ.δεν μ φενονται ρε παιδια λογιακα αυτα να αισ8ανεστε οτι ειστε απο ααλλον κοσμο κλπ κλπ.τι να πω?
χεχε ποιος μιλησε για λογικη .....
Quote:
Originally posted by Empneustns
χεχε ποιος μιλησε για λογικη .....
Γιατι μηπως μιλισα ποτε εγω για αλλους κοσμους και για εξωπραγματικες εμπειριες οπως εσυ?
Εχεις αποδειξεις οτι δεν με διακρινη λογικη εμενα?
Μονο αγχος εχω και κρισεις πανικου τπτ αλλο.
:P:)
προχτες μαρια εμαθα μια καινουρια εννοια που δεν την ειχα σκεφτει,λεγεται προβολες.
αν εχουμε 2 παιδακια,το ενα κακοποιηται απο τη μητερα του και το αλλο δεχεται ολη την αγαπη απο αυτην.
αν καποια στιγμη προσφερεις στα παιδακια γαλα και πεις πως ειναι απο την μητερα τους το ενα θα το πιει με χαρα ενω το αλλο ισως παει για εμετο.
πολλες φορες λεμε πραγματα καλοπροεραιτα με διαθεση χαρας χωρις να εχουμε σκοπο να πληγωσουμε η να εκμεταλευτουμε καποιον(γαλα),αλλα ο συνομιλητης τα εκλαμβανει και τα φιλτραρει-μεταφραζει-αφομοιωνει με τον δικο του τροπο και οχι με την διαθεση του εκπομπου του μηνυματος.
το \"χεχε ποιος μιλησε για λογικη\" ηταν σχολιο που αναφεροταν για μενα.αυτο που εννοω ειναι πως ΕΓΩ δεν εχω λογικη καθως το σχολιο ηταν συνεχεια του προηγουμενου σου ποστ που αναφεροταν για μενα.και ειχε σκοπο να μας κανει να γελασουμε,οχι να στεναχωρηθουμε.οπως και το γεγονος πως αν κανεις και εσυ χιουμορ αδικα καθομαι και τα γραφω ολα αυτα οποτε μαλλον μπερδεψαμε τις προβολες μας.Παντως χαιρομαι που το ανεφερες και μου εδωσες την ευκαιρια να το ξεκαθαρισω.
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω δεν συμβαδιζω με την εποχη μου...λεω να μπω στην καταψυξη και να ξυπνησω μετα απο καμμια 50αρια χρονια:P
Λογικο δεν ειναι ο Walt Disney δηλαδη πως το εκανε?
[quote]Originally posted by Empneustns
προχτες μαρια εμαθα μια καινουρια εννοια που δεν την ειχα σκεφτει,λεγεται προβολες.
αν εχουμε 2 παιδακια,το ενα κακοποιηται απο τη μητερα του και το αλλο δεχεται ολη την αγαπη απο αυτην.
αν καποια στιγμη προσφερεις στα παιδακια γαλα και πεις πως ειναι απο την μητερα τους το ενα θα το πιει με χαρα ενω το αλλο ισως παει για εμετο.
πολλες φορες λεμε πραγματα καλοπροεραιτα με διαθεση χαρας χωρις να εχουμε σκοπο να πληγωσουμε η να εκμεταλευτουμε καποιον(γαλα),αλλα ο συνομιλητης τα εκλαμβανει και τα φιλτραρει-μεταφραζει-αφομοιωνει με τον δικο του τροπο και οχι με την διαθεση του εκπομπου του μηνυματος.
το \"χεχε ποιος μιλησε για λογικη\" ηταν σχολιο που αναφεροταν για μενα.αυτο που εννοω ειναι πως ΕΓΩ δεν εχω λογικη καθως το σχολιο ηταν συνεχεια του προηγουμενου σου ποστ που αναφεροταν για μενα.και ειχε σκοπο να μας κανει να γελασουμε,οχι να στεναχωρηθουμε.οπως και το γεγονος πως αν κανεις και εσυ χιουμορ αδικα καθομαι και τα γραφω ολα αυτα οποτε μαλλον μπερδεψαμε τις προβολες μας.Παντως χαιρομαι που το ανεφερες και μου εδωσες την ευκαιρια να το ξεκαθαρισω. [/quot
Εχε υποψην σου ομως οτι δεν βλεπομαστε και οτι μπορει την ωρα π τα γραφω αυτα να γελαω και να εχω δια8εση για χιουμορ και πλακιτσα που αν με εβλεπες θα ενιωθες αλιως.τεσπα επειδη νιωθω χαλια θα κανω μερικες ανασες ακομα γιατι μ ρχεται λιποθιμια.Μαλλον θα παρω ζαναξ :(
Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω δεν συμβαδιζω με την εποχη μου...λεω να μπω στην καταψυξη και να ξυπνησω μετα απο καμμια 50αρια χρονια:P
εισαι δλδ πιο μπροστα?αν 8ες ανοιξε μσν θελω να σου πω τωρα π ειμαι εδω νικο.Κατσε να το ανοιξω κ γω :)
(ξερεις για ενα τριτο μαρια ουτε οι κρισεις πανικου και τα αγχη φαινονται και τοσο λογικα ε)
καλημερα σ ολο τον κοσμο
Δεν το έκανε...αυτό είναι ένας ακόμα μύθος απο τους πολλούς που έχουν βγεί κατά καιρούς. Όσο για τον άλλο κόσμο...σύμφωνα με την θεωρία της πανσπερμίας η ζωή στη γή δεν ξεκίνησε απο την γή αλλά απο κάπου αλλού και μεταφέρθηκε με την βοήθεια των κομητών. We are aliens..:οQuote:
Originally posted by keep_walking
Θα το ανακαλύψεις στην πορεία. Όπως και όλοι μας. Εύχομαι να πιάσεις γερά το τιμόνι ξανά..:)Quote:
Originally posted by carrie
εγω νιωθω σαν να αγορασα διαστημοπλοιο και εχασα το εγχειριδιο χρησης... ειλικρινα, μερικες φορες δεν καταλαβαινω τιποτα, νιωθω οτι δεν ξερω τιποτα, δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο το λαθος