Originally Posted by
giorgos panou
Magenta, καλησπερα! να ξερεις οτι εχεις ακομα δρομο για τον πατο - οπως λες-ουτε την γευση δεν εχεις παρει ακομα! Ευχομαι να μην την παρεις πωτες αλλα αν συνεχησεις ετσι θα την παρεις!
Σε ενοχλει αν καταλαβα καλα να σε κρινουν ανθρωποι οπου ειναι καλα, και υγειες !! Προσωπικα πλεον ειμαι αρκετα καλα!! ειναι κανα 2 μηνες που σχεδον εχω γινει καλα, ειμαι χαρουμενος, εχω δουλεια, τελειωνω το σπιτι μου, εχω φιλες - φολους που με αγαπαν και τους αγαπω! λεφτα πολλα δεν εχω αλλα ουτε ειμαι κι αφραγκος! ναρκωτικα δεν περνω , κι προσπαθω να παω κι διακοπες! αρα αν με εβλεπες , εξω θα με ελεγες φλωρο, ξενεροτο κι οτι επειδη δεν εχω προβληματα δεν μπορω να σε καταλαβω ε?
Δυστυχως ομως, τα πακετα και τις ψευτηλες που εχω παθει ουτε σε εφιαλτες μπορει να μην τα εχεις ζησει, οσο για την φτωχεια, προσωπικα εχω βγαλει και δρομο αρα δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου πει για φτωχιες και τετοια!! Οσο για την υγεια μου κι για πονους ,προσωπικαεχω πεθανει κι ξανα ηρθα χαρις την ναλαξωνη οπου μολις ειχαν τροφοχοτηθει τωτες τα ασθενοφορα!! γιαλιγα λεπτα η καρδια μου δεν δουλευε καθολου! - προσωπικαδεν θυμαμαι να ειδα κανενα φως, ουτε καμια νεραιδα γκομεναρα να ερθει να με παρει, οπως κουω απο μεταθανατιες εμπειριες ,εμενα ηταν ολα μαυρα!! κι απλα θυμαμαι οτι εβριζα το ασθενοφορο διοτις πηγε στραφη τα λεφτα που ειχα δωσει για να παρω την δωση μου!! - αρα υπαρχουν κι χειροτερα !!! Οσο για αξιοπρεπεια αστω, την εχω πατησει κατω!!!! Οσο για τα αφεντικα που λες εκει συμφωνω απολυτα μαζι σου , εχω ακριβως την ιδια κοσμοθεωρια!! αλλα οχι για σεξουαλικους λογους ! αλλα για ταξικους λογους!!
Αυτο ομως που με βοηθησαι ειναι μια λεξη, η αυτογνωσια!!!!! Ευχομαι κι εσυ να βρεις την δυναμη πριν ειναι αργα, να γινεις καλα!! και μπορεις οταν ριξεις το εγωισμο!! οταν λες οτι δεν γουσταρεις τα φαρμακα !! η οτι δεν κανει ο γιατρος σου δεν σε βοηθαει αυτο, απεναντιας βολεβεσαι στην "μαυριλα" αν θες, υπαρχει και η αλλη πλευρα!! αλλα θα πρεπει να μην εχεις επαρση!! Αν δεν σου κανει ο γιατρος τραβα αλλου!! τα φαρμακα θελουν μηνες για να φερουν καποια αλλαγη!!