να σαι καλα φιλε για τις προσευχες...
φιλε κατά πασα πιθανοτητα αμα παρω φιλο μου τωρα θα το γινουμε σιγουρα..γτ η σε κανα παρτυ θα παμε η σπιτι παλι θα το παρουμε...
ενταξει μαλλον θα κανω παραγγελια ώστε να μην εχω λεφτα να το παρω
Printable View
Κανε μια επιλογη για την οποια θα νιωθεις περηφανος. Και αν το εννοεις οτι θελεις να κοψεις, και δε σαχλαμαριζεις στο φορουμ, αλλαξε και παρεες, ειναι βασικος κανονας σε καθε ειδους απεξαρτηση.
Απο μπαφακηδες σε κοκακηδες? Μιλαμε για τρελη αναβαθμιση.
Πώς ειναι ο πληθυντικος αληθεια? Μπαφακιας, κοκακιας--> πληθυντικος?
θα ηθελα να καπνισω χορτο αλλα δεν κανει, μπωρει να παθω ψυχωτικο επισοδειο...... εμπλεξα βαριεμαι τη ζωη μου 4χρονια μιζερια απο τοτε που επαθα τη ψυχωση, φαρμακα και βλακειες, να μην μπωρουσα να ξυπνουσα ενα πρωινο καλα.......
να παρεις τηλ φιλους αυτοι ειναι "συνταξιδιοτες της μαστουρας"!! απλα τυχενει να "καθεστε διπλα διπλα!! "στο ταξιδι" δεν ειναι φιλοι!
κανε οτι θες!! αποψημου ειναι οτι κανεις να το κανεις με μαγκια!! ακομα κι τα τελευταια πρεζακια του δρομου μπορουν να εχουν αξιοπρεπεια αν ειναι ξεκαθαροι με αυτο που κανουν!! το να πινεις αλλα να κλαιγεσε ειναι για μενα πολυ ασχημο!! δεν το λεω για εσενα!! κι εγω πολλα χρονια επινα αλλα κλεγομουνα!! ειναι τα πιο ντροπιαστικα χρονια της ζωης μου!! οταν ειμουν στο δρομο ειμουν πιο αξιοπρεπες απο τωτες!!
φιλεμου επειδη εισαι ακομα στην αρχη!! ειναι δυο τα θεματα !! εισαι πανω στη κ..λα αρα τα λογια ειναι στραφη ,η εισαι αρκετα ευστροφος και αυτοπυθαρχιμενος ωστε να παψεις να πινεις!! διοτις εαν συνεχησεις καποια μερα θα κανεις οτι ολοι μας!! προσωπικα εισαι στην στιγμη που πιστευω πιο πολυ απο ολους οτι εχεις ευκερεια!!
αν ερθει η μερα που θα πινεις καθε μερα καθε λιγη ωρα μαλον οπου τα λεφτα δεν θα φτανουν αρα θα κανεις κακο πρωτα στους δικους σου με κλεψιες μετα αφου δεν λυπασαι τους δικους σου πως θα λυπηθεις καποιον στον δρομο ,αρα θα κανεις μικρες ληστειες!! ευχομαι να μην γινουν πωτες αληθεια σε εσενα αυτα!!!! ευχομαι πωτες να μην ερθει η μερα να πρεπει να εξομολογηθεις φρικιαστικα πραματα σε καποιον ιερεα πιστευωντας πως μπορει να σωθεις!!!! ευχομαι να εισαι πιο δυνατος απο αλλους κι να κανεις μια νεα αρχη κι ολα αυτα να τα αποφυγεις!!
Βρε φίλε,θελω να ρωτήσω τί σου κανει αυτή κοκα;;;Πες μου τί σου προσφέρει τί νοιώθεις;;
Ο αντρας μου εκανε χρήση μερικα χρόνια,δεν ειχα καταλάβει στην αρχή μεχρι βρήκα το καταραμένο σακουλακι τοτε άνοιξα τα ματια μου. Άρχισα να βλεπω καλαμακια στο μπάνιο,δεκάρικα στριμενα .Μαλώναμε,ηταν επιθετικός, παρα λιγο διαλύθηκε οικογένεια μας.Εχουμε 4 παιδιά.
Το έκοψε ΜΌΝΟ όταν άλλαξε παρέες.
Αλλά πάλι το χόρτο δεν αφήνει με τπτ.Το σιχαίνομαι οταν βλέπω. Καλα ,το χόρτο καπνίζει εδω και 30 χρόνια. Ο άνθρωπος εχει φτάσει τα 49 και δεν το παρατάει. Αλλα τουλάχιστον άφησε τη κόκα που μας εφαγε τα λεφτα και νεύρα μου. Για αυτο θελω να μαθω τη σας κανουν αυτα καταραμενα ναρκωτικά,τι σας προσφέρουν;
Εστάλη από SM-G925F στο E-Psychology.gr Mobile App
συγνωμη αλλα ο αντρας σου εχει σοβαρο πρόβλημα...είναι δυνατον 50 χρονων οικογενειάρχης και να κανει κοκες και χορτο?
τωρα παμε στο θεμα...τι μου δινει ε? εγω προσωπικα νιώθω φοβερη υπερενταση,νιωθω τους χτυπους της καρδιας μου.τσιτες,εγρηγορση..και αλλα...πολλα δινει....γενικα είμαι ανθρωπος με πολύ ενεργεια μπορω να χορευω π.χ 5 ωρες.........με την κοκα φαντασου...
παρολαυτα δεν είναι το θεμα τι σου δινει το θεμα είναι ότι εθιζεσαι....με το παρεις την πρωτη μυτια σκέφτεσαι ολη την ωρα ποτε θα παρω και την δευτερη
από την αλ΄λη είναι εθισμος
και σαν γενικη απαντηση εμενα μου προσφερουν ας πουμε "ψυχαγωγια"
Παντως μιστερ κοκερ δεν εισε σε αθλια κατασταση αλλα αμα το αφησεις θα σε ρουφιξει...Και ειδικα αμα παιζουν τα φραγκα λες δεν γαμιεται..Αλλα αμα τα πινεις και μετα κλες γαμ@τα...Οι ενοχες διπλασιαζουν την τοξικοτητα της αποσυρσης και εκτος απο κομαρες θα θες και να φουνταρεις...Εχω ενα καλο''φιλαρακι μου που δυστηχος η πιατσα της αμερικης εχει γινει ο καλυτερος του φιλος και καθε σαββατο γινεται και καυλαντιζει σε ενα σπιτι με 180Βπμ.Ton prωτο καιρω περναγαμε ωραια αλλα επειδη δεν την γουσταρα την κοκα για τον λογο οτι δεν την σηκωνε η τσεπη και επειδη το 90% στην ποιοτητα ηταν πιχτρα ξενερωνα με αποτελεσμα να λεω οχι καινα την γραφω κανονικοτατα...Ειναι ακριβο αθλημα και πολυ καμενεικο ειδικα αν παιζεις και με μπουκαλια...Παντως μετα απο 3 μηνες που ξαναπηγα και αραξαμε και κερασε ειδα για πρωτη φορα μπροστα στα ματια μου παραλυριματικο επεισοδιο οτι ειναι σταλμενος απ τον θεο οτι μας παρακολουθουν οτι θα μας την πεσουν ευγενε εξω επερερνε και καλα τηλ για το ξεχου παριστανε τον μπατσο κτλπ κτλπ.Και λεω μαλακα τι κανεις του μιλησα στην ψυχρα ε και απο τοτε χαλαρωσε και απλα γαμι@τε στο μαυρο...Πολυτοξιμονια και νοοτροπια σαπια που μας καταπινει ομαδικος...Απο τα γεννοφασκια μας ακομα κυνηγαμε να κανουμε κουνια μπελα...