-
Kαλησπέρα κι απο μένα ... δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις αλλά κι εγω μια απο τα ίδια. Δεν θέλω να κάνω τη θεραπεία ,με αποτέλεσμα να ξεκινάω μια αγωγή και να την κραταω το πολύ ένα μήνα. Κι εγω τα zanax που μου έδωσαν τα αντικατέστησα με βαλεριάνα . Ειμαι 10 χρονια μεγαλύτερη σου με πάρα πάρα πολλά και πολύ σοβαρα προβλήματα αλλά προσπαθώ να τα αποφύγω, δεν ξέρω μέχρι πότε βέβαια γιατί τελευταίως είμαι σε οριακό σημείο..... πραγματικά δεν ξέρω αν μπορεί να γιατρευτεί η ψυχή αλλά ούτε και το σώμα με φάρμακα. Όλα ανακουφίζουν για λίγο... Μετά πάλι τα ίδια. Πραγματικά δεν γνωρίζω πως να σε βοηθήσω αλλά νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί η ΑΙΤΙΑ που σου προκαλεί όλο αυτό το άγχος. Εγώ ακόμα την ψάχνω .....
-
-
χαχαχα!! νομιζω οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα... αλλα οταν εννοεις μαγνησιο φανταζομαι αναφερεσαι σε σκεύασμα ε? Όσο για τη διατροφή? Τι είδους?
-
Θα γελάω εγώ όταν καταλάβεις πόσο απλό είναι εσύ νομίζεις μπρίκια κολλάμε να σου πω λοιπόν πάθαμε τι πάθαμε φάγαμε ένα κάρο λεφτά σε γιατρούς διαβάσαμε ένα κάρο βιβλία ιατρικά δοκιμάσαμε ένα κάρο φάρμακα γνωρίσαμε ένα κάρο ομοιοπαθεισ το καλύτερο που έχω να σου πω είναι μαγνήσιο μαζί με τα φάρμακα φάρμακα δεν παίρνεις οπότε ψάξε το διατροφή προϊόντα χωρίς επεξεργασία εγώ προτείνω σε όλους μιας που είμαι αγρότης κ ξέρω να πας από ένα χωριό να ψωνισεισ από παραγωγό που εμπιστεύεσαι είναι πιο ποιοτικά από αυτά του εμπορίου αλλά έχουν λίπη βούτυρα κλπ για αυτό το λόγο θεραπεύουν τόσο απλό είναι