από ότι καταλαβαίνω η ερωτικη σας ζωη εχει πιασει πατο.....εγω χωρις ερωτικη χημεια δεν θα εμενα σε μια σχεση...αλλα αλλιως είναι ο καθενας...
χαχαχααχαχ ε καλη ηταν η ταινια τουλάχιστον ? :D
Printable View
Ναι νομίζεις με ενδιέφερε πολύ η ταινία:p έχω σκεφτεί πολλές φορές να χωρίσω. Αλλά στεναχωριέμαι γιατί δεν θέλω να τον πληγωσω.. εκείνη τη μέρα μόλις με πήγε σπίτι μου στο αμάξι κόντευε να κλάψει.. έλεγε ότι το άγχος του φταίει για όλα και θα μείνει μόνος.. Και ότι το έχει ξανά πάθει πολλές φορές.. νιώθω πολύ άσχημα να τον παρατήσω έτσι απλά...
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Ερωτευμένη δεν ειμαι και ο ενθουσιασμός έχει φυγει... Και μου λείπει όλο αυτό.. Τον έχω ρωτήσει να μου πει για πρώην κτλ δεν δεν μου λέει ποτέ... παρόλο που εμένα μ'αρέσει να ξερω το παρελθόν του άλλου.. Δεν θέλει με τπτ να μου πει Ούτε πόσες Ούτε πως και τι... απλώς δεν θέλω να τον στεναχωρήσω γιατί είναι καλό παιδί..
ε καλα τι θα πει να τον στεναχωρήσεις ? και τι θα κατσεις χωρις αερα στα πανια? :P δεν πρεπει να αερισεις τα πανια σου?
περιεργο που δεν λεει για πρωην....το ενδεχομενο να ηταν παρθενος παιζει?
μαλλον για αλλα σε κοβω..τουλάχιστον μην τον απατησεις γτ παει τον τελειωσες μετα....
να παρει κανα χαπι για να σε ικανοποιησει παιζει?
Όχι δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο.. Μόνο υπομονή.. Έχει γενικά ανασφάλειες... σκέψου ότι έρχεται καμία φορά να με τσεκάρει αν ειμαι σπίτι χωρίς προειδοποίηση...
Παρθένος δεν είναι αλλά από ότι κατάλαβα είχε λίγες σχέσεις και με κοπέλες που δεν ήταν και πολύ σοβαρές... Για να είναι άνετες και να μην τον κρίνουν
Μωρέ για χάπι δεν ξέρω... Εγώ τα φοβάμαι αυτά... νομίζω ότι είναι πολύ μικρός για χάπια.. άσε που μετά θα του καρφωθεί στο μυαλό ότι με το χάπι λειτουργεί μόνο και θα τα παίρνει σαν καραμέλες...
Εγώ είμαι αδύνατη.. μελαχρινή με μακριά μαλλιά.. 1.65... γλυκούλα είμαι.. Δεν νομίζω να φταίει ότι δεν του αρεσω
δεν θα παιρνει για παντα χαπι...θα παρει μερικες φορες στην αρχη για να παρει θαρρος και σιγουρια...και να σε ποτισει και εσενα χαχααχχα :P και μετα μπορει να βελτιωθεί...
η μαλλον ριξτου εσυ χαπι μια φορα χωρις να το ξερει...και θα τ σηκωθεί...θα το κανετε και μετα τ φυγει το αγχος...
ωχχχ το γλυκουλα δν μ αρεσε...αλλα δεν θελω να σ πικρανω γτ εχεις ωραιο νικνειμ :P ....σιγουρα τ αρεσεις και ερωτικα? υπαρχει διαφορα στο σε θελει για σχεση και να τον ελκυεις και ερωτικα
Δεν σαρεσε το γλυκούλα [emoji23][emoji23] το είπα για να μην με περάσεις για ψώνιο... Μια χαρά ειμαι η άτιμη μετράω [emoji23][emoji23] να του ρίξω εγώ χάπι το ξεχνάμε γιατί θα πάει η ψυχή μου στην κουλούρι μετά... Μην πάθει τπτ και μετά τι κάνω! Μια χαρά με θέλει ερωτικά... ! Κορμάρα έχω.. Και όλα τα έχω [emoji23][emoji23] το θέμα είναι γιατί τόσος φοβοςςς... σεξ θα κάνουμε όχι εγχείρηση σκολικοειδιτη
ριξτου μισο χαπακι τοτε..δεν θα παθει τπτ :D
ωραια αφου εισαι κορμαρα αλλου είναι το πρόβλημα :P
μπας και εχεις δαγκανες και φοβαται μην του τον φας? χααχαχααχ πλακιτσα
λοιπον φωναξε τον μια μερα σπιτι σου βαλε ζαντιερες...και ένα κορμακι σεξυ....βαλε και λαδι ...καντου προκαρτακτικα ριξτου και μισο χαπακι και αμα δεν αναψει....τι να πω ο θεος μαζι σας χαχαχ
Χαχαχαχαχαχ έχω ζαρτιερες αλλά είναι ντροπαλός και σου είπα πριν.. Όταν του έκανα ναζακια από μακριά και παιχνίδια για να πονηρευτει δεν ήθελε... Και τώρα που είδα ότι δεν θέλει ντρέπομαι... Πώς να σκάσω μύτη με ζαρτιερα [emoji23][emoji23] λες και βγήκα από τσόντα... Τώρα δεν μου βγαίνει ! Εδώ το καλοκαίρι τον πήγα για βραδινό μπάνιο.. οι δύο μας στην παραλία.. το τι του έκανα δεν περιγράφεται και δεν μου έκατσε... Γιατί φοβόταν για τα σπυράκια που είχε βγάλει τότε μην είναι τπτ και βγάλω και εγώ κτλ κτλ...
πωωω σοβαρα μιλας τωρα?
θελει εντατικα μαθηματα ο τυπος...
να μην ντρεπεσαι...πες ότι παιζεις σε τσοντα σιγα χααχαχαχ εγω πολλες φορες νομιζω ότι είμαι πορνοσταρ :P
ε καλα για τα σπυρακια δν θα μπορουσε να ειχε βαλει μια καποτα?
τπτ χωσου με τα χιλια γτ μου φαινεται φλουφλης..ορμα του αλλιως δεν...βλεπω να βγαινει το ψωμι χααχ
Χαχαχαχαχαχα δεν ήταν καν πάνω στο πουλακι του τα σπυράκια... Ήταν χαμηλά στην κοιλιά... ακριβός από πάνω του.. ορμισω δεν ορμισω νομίζω αν δεν το λύσει μέσα στο κεφάλι του δεν θα αλλάξει τπτ...