Προχτές μία κοπέλα αυτοκτονησε γιατί δεν μπορεσε νά διαχειριστεί τήν κατάθλιψη τής.
Μακάρι να μπορουσαμε, όλοι να είχαμε κάποιον να μιλήσουμε καί νά ζητήσουμε βοήθεια.
Προχτές μία κοπέλα αυτοκτονησε γιατί δεν μπορεσε νά διαχειριστεί τήν κατάθλιψη τής.
Μακάρι να μπορουσαμε, όλοι να είχαμε κάποιον να μιλήσουμε καί νά ζητήσουμε βοήθεια.
Πραγματικα ζηλευω το θαρρος οσων καταφερνουν και το κανουν.
Επειδή το έχω προσπαθήσει θα σου πω να μην ζηλεύεις γιατί δεν φαντάζεσαι πόσο τραγικό είναι να έχεις πάρει χάπια και να περιμένεις να πεθάνεις ολομόναχος ενώ η οικογένεια σου είναι στο διπλανό δωμάτιο και δεν πρέπει να τους το πεις γιατί θα σε σώσουν... Φοβάσαι πολύ αλλά πρέπει να το αντέξεις... Κι επειδή λογικά θα απορήσεις γιατί ζω είναι γιατί τα χάπια μου ανακάτεψαν τρομερά το στομάχι και ήθελα να κάνω εμετό κι όπως σηκώθηκα για να πάω στο μπάνιο ζαλίστηκα, έπεσα κάτω κι οι δικοί μου άκουσαν τον γδούπο... Η συνέχεια δεν ήταν καθόλου ευχάριστη, χρειάστηκα νοσοκομείο... Οπότε μην ζηλεύεις καθόλου...
Δε νομιζω να εγραψα πουθενα πως δεν το χω επιχειρησει. Υπηρξε στιγμη που εκανα ακριβως αυτο που αναφερεις κι εσυ επειδη εκεινη τη περιοδο δεν ημουν ακομη τοσο ψαγμενος σχετικα με ολες τις υποψηφιες μορφες αυτοχειριας. Πιστευα οτι το O.D δεν θα ναι επιπονος τροπος ομως καταλαβα το αντιθετο απο πρωτο χερι. Εκτοτε και μετα απο εκτεταμενη ερευνα συνειδητοποιησα πως δεν υπαρχει κανενας ανωδυνος τροπος και ετσι εκατσα στα αυγα μου. Μακαρι να το γνωριζα νωριτερα.
Επισης, θεσμοθετημενη και νομιμη ευθανασια(οπως κανουν στα ζωα) ενεσιμη και ανευ πονου υπαρχει σε καποιες χωρες της Ευρωπης(πχ Ολλανδια) με εξειδικευμενη κλινικη κιολας μονο που για να γινεις δεκτος πρεπει να φερεις εγγραφα τεκμηρια απο χιλιες δυο μπαντες οτι εισαι ψυχικα και πνευματικα τελειωμενος.
Ναι, δεν το διευκρινίζεις οπότε απλά υπέθεσα πως έχεις μείνει στη σκέψη... Λυπάμαι που έφτασες στο σημείο να το προσπαθήσεις γιατί ξέρω πως είναι...
Όσον αφορά την ευθανασία, έχεις δει αυτή την ταινία;
https://www.youtube.com/watch?v=J3tdx79rwOA
Προφανως. Τα απαντα απο Αλμοδοβαρ ;-)
Ναι σορυ μπερδεψα τα ονοματα. Βοηθησε κι ο Χαβιε Μπαρδεμ ????