Originally Posted by
Natalia_sups
Κοιτα...εγω δεν ξερω τι θα εκανα, ειλικρινα. Αν δεν ειχα τα τυπικα προσοντα οπως το ατομο που αναφερει η Κασσανδρα νομιζω θα ντρεπομουν να βρεθω σε θεση οπου απαιτουνται ο,τι κονε κι αν ειχα. Αν ειχα οντως τα τυπικα προσοντα θα εμπαινα στον πειρασμο σιγουρα. Θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον σε αυτη τη περιπτωση θα δουλευα τουλαχιστον σωστα... Εδω κανω σκατοδουλεια που δεν θελει κανεις και αρα ειναι σιγουρακι και χωρις καμια προοπτικη και την κανω καλα. Και τα μισα να κανω παλι δεν θα αλλαξει κατι, οσο θελω να την εχω θα την εχω, δε μου κανουν τιποτα... Μια μερα ενας βλακας αργησε μια ωρα να ερθει και εκανα και τη δικη του δουλεια και δεν ειπα τιποτα.
Τεσπα...σου λεω δε ξερω.
Ξερω ομως και ατομο που ο κοσμος να χαλασει δεν θα
το εκανε. Υπηρχε προκηρυξη στον χορο της ακαδημιας καποια φαση και κοντινο της προσωπο ειχε κονε. Αλλα εκεινη αρνιοταν κατηγορηματικα, οχι ελεγε, θελω με την αξια μου και δεν θελω να στερησω την ευκαιρια σε καποιον πιο αξιο απο εμενα. Παρ'ολα αυτα το αλλο ατομο μιλησε με το κονε πισω απο τη πλατη της...και ξες τι του ειπαν; Τωωωωρα η θεση ειναι ρεζερβε σε αλλον καλο πελατη, η προκυρηξη ειναι για το ξεκαρφωμα. Λολ.