Originally Posted by
giorgos panou
Εχεις δικιο ειναι λαθος οτι αναφερομαι με ομορφα λογια σε αυτην!! ποσο μαλον αν διαβαζει καποιος επιρεπης!! θα το δυαγραψω το μηνυμα αυτο!! εξλου δεν ειμαι καλα τωρα!! εχεις δικιο πρεπει να το δυαγραψω τ!! ο συγκεκριμενο μηνυμα!
Πωτες δεν θα σου ελεγα να χεις καλο θανατο εσενα!! Δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, ειναι λογικο να νομιζεις κι να φανταζεσαι για εμενα απεσια πραματα!! δε σε κατηγορω καθε αλλο ,το αντιθετο θα ηταν παραλογο , να εχεις καλη εντυπωση για καποιον ανθρωπο οπου κανονικα τωρα θα ηταν φυλακη - οπου αλλα παιδια με πολυ λιγοτερη εγκληματικη ενεργεια ειναι μεσα, κι προτοδικα αλλα και στην προανακριση !! εξαλου εχω καμει ασχημα πραματα στην ζωη μου!! αν κι εχουν περασει χρονια ερκετα , αλλα κανει κι πραματα σε συνανθρωπους μου οπου αν τα εβλεπα να τα εκανε αλλος θα φρικερνα!! πραξεις οπου δεν μπορω να τις συγχωρεσω ευκολα ακομα κι αν εχουν περασει πολλα χρονια, οπου ακομα κι αν με συγχωρεσε ο παπας μου !! Ισω ενας λογος που ακομα πινω ειναι μπας κι μπορεσω να ξεχασω αυτες τις στιγμες!! να τις ζβισω απο την θυμησημου!! διοτις ουτε ψυχοπαθεις ειμουν !! ουτε ανθρωπος της βιας ειμουν!! ομως φοβαμαι πως γενικα ακομα κι εσυ!! δεν ξερεις το τι μισος και θηριο μπορει να κριβεις μεσα σου!!
Στο θεμα μας!! Δεν κρινω ανθρωπους που καμουν αμαρτιες !! διοτις δεν ειμαι ο σωστος ςγω!! αν κι πριν λιγο καιρο ειχα φτασει να ειμαι πολυ σωστος , ειχα ξεπερασει το μεσο ωρο ενς νομοταγης πολιτη!! δεν θα ελεγα πωτες τετοιο πραμα!!!
Γενικα θεωρω πολυ ανανδρο το να ευχεσαι σε καποιον να παθει κακο!! αποψημου ειναι αυτη που λεει κι ο Νιτσε!! οτι δλδη, το να ευχεσα να παθει καποιος πολυ κακο επειδη σε εβλαψε ειναι και δειχνει ανανδρο , δεινει οτι εισαι δειλος!! Το σωστο και το ηθικο ειναι να του κανεις εσυ ο ιδιος το κακο!! εσυ να πας κι να του κανεις κακο με ολο σου το παθος χωρις καθολου οικτο!! να εισαι οσο πιο σκληρο γινετε!! αυτο ειναι τιμιειο και ηθικο!!
Πντως πλεον δεν θελω να καμω κακο σε κανεναν ,μονο σε εμενα