Εγώ την πρώτη μου δουλειά ήταν μέσω σχολής και ήταν σε ασανσέρ, τοποθετήσεις ξέρεις και είχαμε έναν υπεύθυνο, βοηθό του αφεντικού που με κορόιδευε επειδή έλεγα ότι είμαι ηλεκτρολόγος, επειδή αυτό σπούδαζα τότε άσχετα που δεν ήξερα την τύφλα μου, και μου έλεγε εσύ είσαι ηλεκτρολόγος πως συνδέεται αυτό το είναι αυτό κοροϊδευτικά, και σε νεοχτιστες πολυκατοικίες μου φορτονε στην πλάτη ολόκληρη πόρτα από ασανσέρ και ξέρετε πόσο βαραίνει και έπρεπε να ανέβω της σκάλες με αυτή στην πλάτη ( το έκανε γιατί ο ίδιος μπορούσε ) και μια άλλη φορά επειδή έπρεπε να λήψη ο ίδιος για λίγη ώρα με ανέβασε στην θέση του σε μεγάλο ύψος ( ενώ πάσχω από μεγάλη υψοφοβια χωρίς να έχω προστατευτικά και έτρεμα μου ερχόταν να πηδήξω να ησυχάσω, ευτυχώς ήρθε αμέσως και κατέβηκα αλλιώς μπορεί να μην ήμουν εδώ μαζί σας! Και στο τέλος το αφεντικό πήγε στην σχολή και είπε ότι δεν πατάω στην δουλειά, ψέματα δηλαδή και ότι μου χρωστάει 20 ευρώ, ενώ μου χρωστούσε περισσότερα και τελικά μου είπε ο υπεύθυνος της σχολής να φύγω από εκεί, κατάλαβε τι παίχτηκε!
Εστάλη από Redmi 4X στο
E-Psychology.gr Mobile App