αυτος που κανει τι?
ειμαι και ξανθια και δεν πολυστροφαρω:D
Printable View
αυτος που κανει τι?
ειμαι και ξανθια και δεν πολυστροφαρω:D
λεω οτι αυτος/η που λεει οτι τον/την απατησε εχει βαλει πρωτος το λιθαρακι για να γινει αυτο.
Οταν εχεις μια σχεση και αρχιζει και φθινει η δεν υπαρχει επικοινωνια (η αλλα 500 δεν) η συντροφος του θα αρχισει να ψαχνεται για εναλλακτικες.
Αλλοτε θα γινει μπαμ και κατω και θα χωρισουν, αλλοτε δεν θα μαθευτει ποτε και αλλοτε θα πλακωθουν και θα τα βρουν συνηθως εξ αναγκης.
Στο ποστ αυτο διαβασα οτι η συντροφος του ανθρωπου τον απατησε οπως ειπε, αλλα δεν ειδα να ασχολειται για τους λογους που εγινε αυτο.... μονο οτι την συγχωρεσε.
Καλα εκανε αλλα αυτο που δεν εκανε καλα ηταν να σκουπισει τα προβληματα κατω απο το χαλακι.
Για αυτο ειπα οτι αυτος που κανει καριερα κερατα (δεν μου αρεσει η λεξη αλλα οκ) ειναι αυτος που θα φτιαξει τις συνθηκες για να γινει κατι τετοιο.
(να τα βαψεις, μηπως και λυθει το προβλημα :cool: )
Συμφωνω εντος εκτος και επι τα αυτα
Υπαρχουν βεβαια και οι ανθρωποι που κερατωνουν κατα κανονα..το εχει το αιμα τους:D
(δεν τα βαφω, γιατι ειμαι ειδος υπο εξαφανιση, ουσα φυσικη ξανθια..θεωρουμαι προστατευομενο ειδος:P)
Αυτοι που κερατωνουν κατα κανονα θα πρεπει να βρουν αντιστοιχα ατομα με ιδια αιμοπεταλια. :cool:
Δεν εχω κακη αποψη για το \"κερατο\" αρκει να ειναι προιον κοινης συμφωνιας του ζευγαριου και οχι κατι μονοπλευρο. Υπαρχουν και αυτες οι εκδοχες ζευγαριων.
Το ασχημο ειναι οτι ολοι βαζουν μπροστα κωδικες ηθικες τους οποιους δεν μπορουν να τηρουν.
Αντι να ειναι τιμιοι και να κανουν σωστες συμφωνιες, παιζουν διαφορα παιχνιδια.
Εχω μια γνωμη για τα ελληνικα ζευγαρια που λεει οτι στη διάρκεια μιας μακροχρονιας σχεσης η ακομα χειροτερα γαμου, το ενα απο τα δυο (η και τα δυο) μελη εχει \"απατησει\" τουλαχιστον μια φορα τον συντροφο του - ειτε κατα συστημα ειτε για μια και μονο φορα.
Η απατη χωρις εισαγωγικα υποκειται γιατι ο/η συντροφος δεν ειναι ενημερος για το θεμα.
Στο παρον ποστ που η κοπελα ενημερωσε το συντροφο της και ηταν ειλικρινης που χωρανε οι λεξεις - \"με απατησε\"???
(τελευταιως στην ελλαδα εχουμε γεμισει σουηδες, οπου και να πας βλεπεις ξανθιες.... ;):P )
Βαρυ πραγμα η ειλικρινεια...ποιος την σηκωνει?
Οι κωδικες ηθικης πανε απο παππου προς παππου:D
οποιος την αντεχει.
:cool:
Είμαι 40 ετών διαζευγμένη εδώ και 2 χρόνια.Πρίν ενα χρόνο γνώρισα έναν άντρα 48 ετών στην ίδια ακριβώς οικογενειακη κατάσταση με εμένα.στην πρώτη κοινή μας έξοδο μου εξήγησε ότι ήταν ήδη σε μια σχέση (συμβίωση) διάρκειας 5 χρόνων περίπου που όμως είχε φτάσει σε αδιέξοδο και ουσιαστικά για εκείνον ήταν θέμα χρόνου να τελειώσει και επίσημα.μου είπε ότι τον ενδιέφερα πολύ σαν γυναίκα όμως θα προτιμούσε να ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση με την άλλη κυρία και μετά να προχωρούσαμε σε μια σχέση μεταξύ μας.με ενδιέφερε πολύ σαν άτομο και εκτιμόντας την ειλικρίνεια του συμφώνησα να βλεπόμαστε φιλικά και μόνο μέχρι να γίνει αυτό που έλεγε.κι έτσι έγινε μέχρι που μετά απο δύο μήνες περίπου χωρίς να το έχουμε προσχεδιάσει έγινε το αυτονόητο!!Από την επόμενη μέρα μπήκαμε στην διαδικασία εκείνος να μου ζητά χρόνο ώστε να τελειώσει με την άλλη γυναίκα με τον πιο ανώδυνο και έντιμο τρόπο κι εγώ να περιμένω υπομονετικά στην αρχή και πιέζοντας τον αργότερα να επισπεύσει την διαδικασία γιατί δεν άντεχα αλλο αυτό το τρίγωνο.Επιτέλους μετά απο 6 μήνες μου ανακοίνωσε ότι χώρισε,έφυγε από το σπίτι της και μετακόμισε στο δικό του σπίτι.συνεχίσαμε λοιπόν την σχέση μας υποτίθεται χωρίς να πρέπει πλέον να κρυβόμαστε και να προσέχουμε την κάθε μας κίνηση αφού αντικειμενικα δεν υπήρχε πια λόγος να το κάνουμε.πέρασαν 4 μήνες που κατ εκείνον ήταν όλα καλά όπως έλεγε κατ εμένα όμως υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε.έβλεπα ότι κάτι φόβιζε,φρόντιζε επιμελλώς να κυκλοφορούμε μαζί πάντα αργά και σε μέρη που δεν είχαν και τόσο κόσμο.στις ώσπου την προηγούμενη εβδομάδα πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου από μια άγνωστη γυναίκα που με έστελνε σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί για να διαπιστώσω με τα μάτια μου όπως έλεγε με τι άτομο είχα μπλέξει.πήγα και τον είδα με την γυναικα που είχε την προηγούμενη σχέση κι όταν τον ρώτησα αν έχει να μου πει κάτι γι αυτό μου είπε απλά οτι απόφασισε να είναι μαζί της.(σημειώνω οτι πριν λάβω εκείνο το μήνυμα είχα μιλήσει τηλεφωνικά μαζί του και προφασιζόμενος πονοκέφαλο μου ζήτησε να μην βλεπόμασταν εκείνη την μέρα και κλείσαμε το τηλέφωνο λέγοντας μου ότι με αγαπάει πολύ!!)
Από εκείνη την μέρα δεν επικοινώνησε ξανά μαζί μου.το συναίσθημα που νιώθω αυτη την στιγμή είναι μόνο ένα...πόνος.νομίζω ότι θα τρελαθώ προσπαθώντας συνέχεια να δώσω απαντήσεις στα αμέτρητα γιατι που δεν με αφήνουν να βρω την ψυχική μου ηρεμία και γαλήνη.θέλω να το μοιραστώ μαζί σας και θέλω πραγματικα να ακούσω την γνώμη σας
Eλπιδα κουραγιο.Απλα ο τυπος δεν εχανε να εχει 2 γυναικες και το παιζε σε διπλο ταμπλο.Θα το ξεπερασεις οπως εχουμε ξεπερασει τοσες αλλες την ιδια προδωσια.
ελπιδα αν θες να το συζητησουμε εκτενεστερα, θα σου προτεινα να ανοιξεις δικο σου θεμα.
Ειμια σιγουρος οτι εχουν να ειπωθουν πολλα.
Ελπίδα,
ένας άνθρωπος που δεν δίσταζε να κοροιδεύει την κοπέλα του με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση και κυρίως που από την αρχή στήριζε την γνωριμία σας σε αυτή την σχέση, ήταν αναμενόμενο πως δεν θα ήταν ειλικρινής μαζί σου.
Πάρτο λοιπόν αλλιώς.
Το θύμα εν προκειμένω δεν είσαι εσύ (που πόσο των γνώριζες ή έζησες μαζί του, 4 μήνες;) αλλά εκείνη που είναι χρόνια μαζί του και παραμένει.
Για μένα αυτό που θα έπρεπε να ψάξεις είναι το γιατί εσύ επένδυσες σε έναν άνθρωπο με τέτοιες προδιαγραφές.
Τί είναι αυτό που επιθυμείς τόσο σε σημείο να συμβιβάζεσαι με αναβολές και κρυφές συναντήσεις.
παρτο αποφαση πως σε δουλευε ψιλο γαζι και την αλλη φορα διαλεξε αντρα με διαφορετικα κριτηρια.και να ειναι ελευθερος.βασικα το φταιξιμο ειναι δικο σου που ασχοληθηκες με καποιον που ηταν δεσμευμενος.την αλλη φορα βρες καποιον ελευθερο.και δεν σε κοροιδεψε,ηθελες να σε κοροιδεψει.την αληθεια την ηξερες,εισαι 40 ετων πλεον,δεν εισαι κανενα μικρο κοριτσι.οποιαδηποτε στιγμη ηθελες μπορουσες να φυγεις.και μη μου πεις πως εισαι ευκολοπιστη και πιστεψες στα ψεματα του,γιατι ολοι κριτικη ικανοτητα εχουμε,και συ το καταλαβαινες,ποσα βραδια δεν το σκεφτηκες αγρυπνη.ερωτευτικες κατι ψευτικο,παρτο αποφαση και προχωρησε ....και αυτο που σκεφτομαι ειναι και την αλλη γυναικα.καλα βρε που ειναι η αξιοπρεπεια σας επιτελους.την κερατωνει και αυτη εκει,μη χασει το κελεπουρι.συναισθηματικα μπλεξιματα που καλα ειναι να αποφευγονται...