Originally Posted by
takecareofyourself
Καλημερα!
@xfactor οταν μιλαμε για συναισθηματικη υπερφαγια ,βουλιμια,ανορεξια ειναι διαταραχες και οχι κατι ευκολο ή θεμα πείσματος και οταν ειναι λογω ψυχολογιας (που συνηθως αυτο ειναι) πρεπει αυτο να δουμε και μετα σιγα σιγα ολα αυτα υποχωρουν...δεν ειναι το φαγητο που φταιει. Επισης οταν λεμε συναισθηματικη υπερφαγια,δεν ειναι ας πουμε εχω λιγουρες και θα φαω τζανκ και οκ το εφαγα και αυτο...ειναι οτι δεν μπορεις να σταματησεις να τρως ,τρως πολυ γρηγορα συνηθως ,μεγαλες ποσοτητες ,πολλες θερμιδες και υστερα υπαρχουν τυψεις...+οτι μπορει να συμβει με το οποιοδηποτε φαγητο...ημουν χρονια ορθορεξικη και οταν εχασα τον μπαμπα μου τα πιο πολλα υπερφαγηκα ηταν με τις τροφες που επετρεπα στον εαυτο μου και δεν μιλαμε για το κατι παραπανω...ειχα μερες που πραγματικα φοβομουν για τον οργανισμο μου.Τελοσπαντων η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη οπως ειπώθηκε και παραπανω
@anthi316 Μην ειναι μονη σου σ'αυτο,μιλα στους ανθρωπους σου και αν δεν μπορεις ακομη και πιστευεις οτι δεν θα σε καταλαβουν ,βρες καποιον ειδικο,ειδικα σε μια τετοιο περιοδο που ειναι τοσο ομορφη :)