απλως ετσι πιανεις τα ακρα η κατι θα το κανεις θαλασσα η ιδανικο
Printable View
απλως ετσι πιανεις τα ακρα η κατι θα το κανεις θαλασσα η ιδανικο
Μονο που το ιδανικο το φανταζεσαι στο μυαλο κι αν σου γινει εμμονη θα αποτύχεις, διοτι ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ον και η εκπληρωση του ιδανικου περιλαμβανει διαδραστικοτητα και με αλλους ανθρωπους. Αποτελεσμα? Αν επιμεινεις, θα απομονωθεις και αν απομονωθεις δεν μπορεις να ολοκληρωσεις το τελειο. Θα απογοητευτεις και θα φοβηθεις αλλες αποπειρες. Γι αυτο και οι τελειομανεις ζουνε πολυ στη φαντασια τους και στην απογοητευση της ζωης.
Μιλαω για την τελειομανια ετσι σαν διαταραχη ας πουμε που σε ακολουθει σε ολους τους τομεις της ζωης.
Η τελειοτητα που αναφερεις ειναι υγειης και αφορα ανθρωπους που αγαπουν πολυ κατι η εχουν χαρισμα σε εναν τομεα και το βελτιωνουν θα ελεγα καλυτερα. Σε αλλους τομεις αποδεχονται και τους αρεσει η κατασταση ως εχει.
ο βρεγμενος τη βροχη δε τη φοβαται και απο το σιντριβανι το νερο θα πηγαινει ψηλα για να ξαναπεσει κατω μονο του η αν καπιος το λουζεται :) και οταν καλοκαιριασει ολοι πανε να λουστουν τη θαλασσα αλλα το χειμωνα οταν ειναι κρυα δε μπαινει μεσα σχεδον κανενας.Quote:
Αν επιμεινεις, θα απομονωθεις
Γιωργο πριν χρονια γνωρισα ενα αμερικανο φιλο φιλου κι αφου μασ γνωρισε μασ λεει ειστε individual αυτονομοι τι σημαινει αυτο ρε μεγαλε τ λεω ακομα κι αν τα χασετε ολα μπορειτε να επιβιωσετε αυτο το αμερικανακι καταλαβε οτι μου εδειξε η ζωη μετα απο χρονια πωσ ειναι να χανεισ φιλουσ γυναικεσ λεφτα κ να μην χανεισ τον εαυτο σου που θελω να καταληξω τα κοινωνικα οντα εχουν εξαρτησεισ φιλιεσ δουλειεσ κοινωνικο στατουσ εμφανιση κλπ
εκτος απο αυτο οσες αντιστασεις και να εχει καπιος ειναι αδυνατο να μη σκεφτει αυτο που ταυτιζεται με αυτο πραγματικα ακομα και αν δε λεει λεξη γι αυτο το ΠΙΣΩ μερος του μυαλου του καθε βραδυ θα ειναι δωσμενο σε αυτο και οταν ξημερωσει θα το απαρνηθει 3 φορες.
μετα απο αυτο ισως σκεφτεσαι οτι εχω κανει σκοπο τη ζωης μου να αποδειξω οτι πεταει ο γαιδαρος μπορει να το αποδειξω και αυτο που ξερεις :).
επεισης πριν νιωσει καπιος φοβο πρεπει να παει σε ενα καθρεφτη να αυτομουτζωθει και να του πει συνελθε και κοψε τις μ.....ες