elis τιποτα απο αυτα δεν ειναι του στυλ μου..και οτι γνωρισα αυτον τον ανθρωπο μεσα απο τσατ εγινε γιατι ημουν στο λαθος μερος τη σωστη στιγμη, δεν συνηθιζω να γνωριζω ετσι κοσμο
Printable View
elis τιποτα απο αυτα δεν ειναι του στυλ μου..και οτι γνωρισα αυτον τον ανθρωπο μεσα απο τσατ εγινε γιατι ημουν στο λαθος μερος τη σωστη στιγμη, δεν συνηθιζω να γνωριζω ετσι κοσμο
remedy σε ευχαριστω για τον χρονο σου..
Αρα το κλεινεισ το κεφαλαιο κ πασ στον επομενο
αλεξανδρε δεν καταλαβα τι λες..ποιος δεν μετανιωνει τι αι ποιο πετυχε; και τι λες για επιστημονικη μελετη;
δε μετανιωνεις εσυ και επιστημονικη μελετη ειναι πως γινεται αυτο
χρονια ολοκληρα αναρωτιομουν πως γινεται αυτο δηλ να νιωσει καπιος ασφαλεια ενω κατακλυζεται απο ανασφαλεια το φιλοσοφησα αλυπητα αλλα δε μπορεσα να το εξηγισω μια αντιστοιχη φραση με αυτο που λεω που αρχιζει απο το σκοταδι και οδηγει στο φως ειναι αυτη που ειχε πει ο αινσταιν εγω που μισουσα την αυθεντια η ζωη με εκανε αυθεντια.
μπορει να συνεβει αυτο επειδη δε σκεφτηκα ποτε σοβαρα πως πετυχαινει το σεξ επειδη απλως δε με ενιαζε αλλα μου εμεινε η απορια
Οταν μεγαλωσεισ κ γνωρισεισ φιλοσοφουσ αυτοδιδακτουσ θα καταλαβεισ
ετσι ακριβος ειναι οι καλη κυνηγοι.και στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΟ...παρτο αποφαση..το πιθανοτερο αν οχι σιγουρο ειναι οτι δεν θα τον ξανα δεις...ηρθε κυνηγησε εφαγε εφυγε....
η σζωη συνεχιζεται....αν δεν γνωρισεις τα χειροτερα δεν θα εκτιμισεις τα καλυτερα
Το φμπ το λεει καλα για οποιον καταλαβαινει γνωριζεισ ενα παιδι δε σ φερεται καλα μετα βρισκεισ ενα αρνακι τ φερεσαι σα μουλαρα μετα βρισκει εκεινοσ μια φερεται σα γαιδουρι σταυλοσ κυκλοσ
δε μου λεει και πολα αυτο μαλον για πολυ καλο μαγευτη θα μου εκανε αυτο
Καλύτερα που έληξε. Άσε τις σχέσεις από απόσταση και αυτές τις μαλακίες. Αυτά είναι αποτυχία, ειδικά αν ξεκινάει έτσι η σχέση.