δε καταλαβα και πολα απ το θεμα :confused: Β
Printable View
δε καταλαβα και πολα απ το θεμα :confused: Β
Τι εννοείς
Υπάρχει κάποιος που το εχει ξεπεράσει ;
Εδώ και κάτι μέρες είχε βελτιωθεί η κατάσταση μου σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μέχρι χθες το βραδυ. Πάλι τα ίδια εκεί που νόμιζα πως το ξεπέρασα δεν ξέρω τι να κάνω
Δεν ξεπερνιεται φίλος. Δεν ξέρω τι θέλει για να ξεπεραστεί αλλά έτσι απλά δεν ξεπερνιεται. Θα έχεις και καλές περιόδους σαφώς αλλά ποτέ δεν θα είσαι εντάξει. Πάντα επανέρχεται.
Εσυ τι ακριβώς έχεις ;
Κυρίως εμετους. Όταν περνάω περιόδους δύσκολες με έντονη παρουσία άγχους.
disillutioned, συνήθως αυτά ξεπερνιούνται. Ακόμα κι αν επανέρχονται σε κάποια φάση της ζωής μας που έχουν πέσει οι άμυνες μας λόγω συγκεκριμένων συνθηκών, έχει διαφορά αν δεν έχεις τέτοια θέματα για 10 χρόνια κι επανέρθει και το παλέψεις κι ίσως έχεις πάλι συμπτώματα πάλι μετά από 5 ή 15 χρόνια με το να έχεις τέτοια θέματα κάθε μέρα ή κάθε λίγο και λιγάκι. Κι είναι βασικό να έχεις μάθει ακόμα κι όταν έχεις συμπτώματα, πως να τα κάνεις να καταλαγιάσουν και να είναι πιο ήπια απ΄ότι να είναι ανεξέλεγκτα εντελώς.
Αν δεν μπορεί ο/ή Logic να το αντιμετωπίσει μόνος/η εδώ και καιρό, όσο νωρίτερα το ξεπεράσει τόσο το καλύτερο, για αυτό ας απευθυνθεί σε ψυχολόγο.
τον τελευταίο καιρό ειμαι και χάλια ψυχολογικά γιατί αγχονομαι και υπερβολικά για το τι έχω φοβάμαι μην έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και μπορει να μην υπάρχει θεραπεία.γιατι γιατι σε εμένα; Εκεί που ηταν όλα καλα γιατι και ξέρω ότι μονο εγω μπορώ να το ξεπεράσω.
Αρχικά να ξέρεις ότι το φόρουμ είναι για ενήλικες και παραβιάζεις τους όρους αν είσαι 16. Αλλιώς προσλαμβάνει ένας ενήλικας κάποια πράγματα κι αλλιώς ένας έφηβος.
Θα το ρισκάρω να γίνω λίγο αυστηρή μαζί σου τώρα όμως μπας και δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Μπαίνεις σε ένα φόρουμ που υπάρχουν άτομα που έχουν ψυχώσεις, σχιζοφρένεια, αυτοκτονικές τάσεις, ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, βουλιμικά επεισόδια, πένθος για απώλειες αγαπημένων προσώπων, μετατραυματικό στρες μετά από βιασμούς, κακοποιήσεις, σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς κι ένα σωρό θέματα και οι οποίοι άλλοι το ξεπερνούν άλλοι το παλεύουν και έρχεσαι και λες ότι φοβάσαι ότι έχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και μπορεί να μην υπάρχει θεραπεία; Φυσικά και είναι κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα διαχείρισης άγχους αυτό που έχεις και φυσικά υπάρχει θεραπεία. Πως νομίζεις ότι μπορεί να αισθάνονται οι υπόλοιποι με αυτά που λες;
Τι εννοείς πως αισθάνονται ;δεν έθιξα κάποιον.απλα έχω ένα πρόβλημα που εμποδίζει την καθημερινότητα μου και το παλεύω μόνος μου κανεις απο τον περίγυρο μου δεν ξέρει τι τραβάω και δω έστειλα απλα για να τα βγάλω απο μέσα μου να με ακούσει κάποιος και αν μπορει να με βοηθήσει.δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σου
Βρε Logic, πριν μια εβδομάδα σου είπα ότι αυτό που έχεις πρέπει το γρηγορότερο κιολας να το συζητήσεις με τους γονείς σου, τη μητέρα σου ειδικά και να επισκεφτείς ένα ψυχολόγο. Στην ουσία δεν έχεις τίποτα σοβαρό. Εχεις μια σκέψη μέσα στο κεφάλι σου και εχεις κολλήσει εδώ και τόσες μέρες σ αυτή τη σκέψη. Εγώ δε λέω ότι περνάς ωραία . Ασχημα περνάς. Αλλά δε το λες στους γονείς σου και όσο το καθυστερείς, αυτή η σκέψη θα δυναμώνει. Εισαι πολύ μικρό παιδί. Μην στηρίζεσαι εδω μόνο να σε βοηθήσουν τα παιδιά. Ολα τα παιδιά και οι μεγαλύτεροι που είμαστε εδώ, πάμε ή σε ψυχολόγους ή παίρνουμε κάποιες θεραπείες, Ετσι βοηθάμε τους ευατούς μας. Εσύ γιατί το καθυστερείς τόσο πολύ και λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια? Μπορείς να το πεις στους γονείς σου να επισκεφτείτε κάποιο ειδικό απ το ταμείο τους αν είναι θέμα χρημάτων. Αφου υπάρχει λύση γιατί δε τη βλέπεις και γιατί δεν την ακολουθείς? Τώρα είναι η περίοδος εξετάσεων και εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι ότι κάνεις εμετό. Και να στο πω και έτσι...τι νομίζεις οτι θα πάθεις παιδί πράγμα και εμεττο να κάνεις? Τιποτα δε παθαίνεις...πήγαινε λοιπόν όπως ειπαμε σ ένα ειδικό να στο ξεκολλήσει αυτό απ το κεφάλι σου.
Eννοώ ότι άλλοι εδώ έχουν ψυχολογικά προβλήματα πολύ πιο σοβαρά κι εσύ λες φοβάσαι αν είναι ψυχολογικό και δεν θεραπεύεται. Είναι σαν να γράφεις "όσοι έχετε κάτι ψυχολογικό είναι κάτι τρομερό και δεν θεραπεύεται και φοβάμαι μην πάθω τα ίδια με εσάς". Ίσως δεν το καταλαβαίνεις, αλλά έτσι φαίνεται.
Και στο έγραψα και πιο πάνω, αν έχει κανείς κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ιδίως σχετικά ήπιο σαν το δικό σου, θεραπεύεται με δουλειά στον ψυχίατρο. Με το να το κρύβεις κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Να σε βοηθήσουμε προσπαθούμε, αλλά ως δια μαγείας μέσω ενός φόρουμ δεν λύνονται αυτά τα θέματα.
ισως να το κατάλαβες ετσι δεν ξέρω.δεν εννοούσα κατι τέτοιο πάντως απλα είπα πως με εχει πιάσει ένα άγχος απλα αν θα ξανά ειμαι όπως ήμουν πριν.καταλαβαινω πως θες να βοηθήσεις και σε ευχαριστώ για αυτο
Και ξέρω πως πρέπει να το πω στους γονείς μου γιατι δεν υπάρχει αλλη λύση.αλλα μου ειναι πολύ δύσκολο δεν ξέρω τι θα σκεφτούν