Χαχαχαχα και γω γελαω με το που ρωτησε... Ημουν σιγουρη οτι θα υποθει και αυτο...
Printable View
Χαχαχαχα και γω γελαω με το που ρωτησε... Ημουν σιγουρη οτι θα υποθει και αυτο...
20 φετος. Ναι θα μου αρεσε να εχω κανει κατι, ειπα κιολας οτι ναι εχω ερωτευθει αλλα δεν το δειχνω.
Χαχαχ Ναι, εννοειται, και με βοηθατε!!!
ρε γαμοτο θα σπασω το κεφαλι μου εισαι 20 χρωνον και πως γινετε να μην εχεις κανει ποτε τιποτα????νομιζα οτι τα σημερινα παιδια το κανουν απτα δεκα εξι...εκτος και αν κανω εγω λαθος....
μια ερωτηση...γενικοτερα σου αρεσουν ανδρες μεγαλυτερεις ηλικιας η συνομιλικοι περιπου??
παντως γενικοτερα εγω θα σε συμβουλευα να ζησεις τη ζωη σου οπως σου αρεσει και οχι οπως πρεπει...τωρα για τα ερωτικα εισαι μικρουλα ακομα σιγουρα θα ερθει καποια στιγμη στη ζωη σου το αγορι που θα σε κανει να πεις ουαου...
Ναι, το θεμα ειναι οτι δεν ημουν ποτε σαν τα περισσοτερα παιδια της ηλικιας μου, και δεν θα μου αρεσε κιολας..
Και ναι, μου αρεσουν μεγαλυτερης ηλικιας ανδρες. Νομιζω οτι αυτο ισχυε τουλαχιστον μεχρι το σχολειο οπου εβλεπα τα παιδια της ηλικιας μου σαν ανωριμα... Βεβαια σαν φοιτητρια πια νομιζω πως δεν εχω θεμα. Δλδ με ατομα συνομιλικα θα τα εφτιαχνα. Απλα θελω να εχω καποιον που να ξερει πως να φερεται, να εχει μια αυτογνωσια, οχι οτι εγω ειμαι και καλυτερη βεβαια.. :ρ
Ναι εννοειται, ευχαριστω για την συμβουλη!!
Νομίζω πάντως πως είναι αυτονόητο το ότι εφόσον δεν είσαι στο μέσο όρο, θα έχεις και λιγότερες ευκαιρίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν άνθρωποι ταιριαστοί με σένα ή πως δεν είσαι για σχέση.
Χρειάζεται να δώσεις την ευκαιρία σε σένα και σε άτομα του άλλου φύλου, να γνωριστείτε. Εφόσον βρεις τα πλαίσια μέσα στα οποία θέλεις να κινείσαι και να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους (και του άλλου φύλου), τότε νομίζω πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους, εκτός πια κι αν έχεις θέματα να λύσεις, κάτι το οποίο θα φανεί αργότερα...
Χαχα Εγινε! Να στε καλα!!!
Καλα ημουν σιγουρος οτι θα σου αρεσαν οι μεγαλυτεροι! Χαχα
Οσο για το σεξ σε ρωτησα πιο πολυ να δω αν το ποθεις, αν θελεις να το κανεις σαν πραξη, αν το φαντασιωνεσαι, αν θα το εκανες απλως για την ευχαριστηση, η αν το θεωρεις μεσα σου κατι πιο «ιερο»