ico δεν σου απάντησα αμέσως γιατί όπως είδες μερικοί δεν έριξαν την βραδυνή ακόμα... (:PPPPPP :))Quote:
Originally posted by ico
Ο.Κ.Μπορεί και εγώ να είμαι νευριασμένος.Αλλά ρε φίλε για πες μου.Δεν είναι αηδία κάποιοι να κοροιδεύουν και να δίνουν συμβουλές σε άλλους?Ποιοι είστε ρε?Και τι συμβουλές ότι να ναι.Έχουν γίνει σαν την τένια μακρή.Δηλαδή μπλα μπλα και ότι τους κατέβει...Δεν μπορείτε να αντέξετε ούτε το ένα τοις εκατό από αυτούς που έχουν πρόβλημα.Εδώ μας λένε πως είναι το ίδιο με το αν δεν πηδήξεις καλά καμία φορά.
Ούτε εμένα μου αρέσει να βλέπω μέλη να συμβουλεύουν \"ελαφρά τη καρδία\" αλλά και ούτε εννοείται η κοροιδία... Το θέμα είναι οτι υπάρχει ελευθερία έκφρασης για όλους και όλοι κρινόμαστε για οτι λέμε αλλά πολλές φορές υπάρχει και το \"ουδεν κακό αμιγές καλού\" δηλαδή κάτι που μπορεί να φαίνεται \"κακό\" μπορεί καμιά φορά να λειτουργήσει θετικά... Αυτό βέβαια δεν μπορεί να λειτουργήσει ισοπεδωτικά αλλά έχει τη σημασία του!
Όσον αφορά τη κοροιδία (που ανοίχτηκε και θέμα σχετικό) πιστεύω πως ο καθένας \"θερίζει οτι σπέρνει\"...
Κατά τ\' άλλα προσωπικά δεν νομίζω οτι περιμένω συμβουλές από το φόρουμ αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω οτι κάποια πράγματα μπορούν να βοηθήσουν με διάφορους τρόπους.
Δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να βοηθηθεί από το φόρουμ ή όχι αλλά πιστεύω σίγουρα πως αν το φόρουμ έχει τη δύναμη να βοηθήσει θα έχει και τη δύναμη να βλάψει... Έτσι πάνε αυτά
Αλλά από την άλλη δεν νομίζω οτι κάποιος μπορεί να ακολουθήσει τυφλά αυτά που θα του πεί κάποιος άλλος στο φόρουμ χωρίς να τα κρίνει πρώτα...
Δεν μπορείς όμως να ξέρεις τί περνάει ο άλλος και αν είναι λίγο σε σχέση με αυτό που περνάς εσύ και τί είναι αυτό που τον ωθεί σε μία συμπεριφορά. Εδώ δεν ξέρουμε τους εαυτούς μας...
Και χαλάρωσε λίγο.... ;)