Originally Posted by
DrugUser
Επειδή το θέμα μου μάλλον δεν είναι τόσο "βαρύ" τελοσπάντων, το βάζω εδώ...
Σήμερα μου έτυχε περιστατικό στη Θησέως στην Καλλιθέα 3-4 τη νύχτα, που μια κοπέλα με σταμάτησε για να μου ζητήσει τσιγάρο. Όχι ρε π*στη μου λέω, να μην έχω τσιγάρο να της ανοίξω κουβέντα θα ήταν τρελή ευκαιρία. Τέτοιες περιπτώσεις είναι 1 στις 1000. Πάντως την παραδέχομαι, θέλει πολλά κιλά @@@ για να μιλήσεις σε άγνωστο τέτοια ώρα...που ήξερε τι καπνό φουμάρω;
Θα ήθελα να γνωρίσω κοπέλα στο δρόμο, μιας και δεν ανήκω σε κάποιους κύκλους, ούτε σπουδάζω, ούτε δουλεύω. Τέσπα, βασικά βγαίνω νύχτα τώρα το καλοκαίρι (δε μπορώ τον ήλιο καθόλου, και προφανώς η ώρα που γράφω το ποστ είναι η ώρα που πάω για ύπνο άμα απορήσετε), και είναι σπάνιο να πετύχεις κοπέλα μόνη της. Εγώ από την άλλη βγαίνω συνήθως μόνος, και ΕΙΔΙΚΑ τη νύχτα δεν υπάρχει περίπτωση να βγω με άλλον. Και το γαμώτο είναι ότι υπάρχουν πολλές που μου αρέσουν. Και όχι από εμφάνιση δεν έχω θέμα, δε νιώθω καθόλου άσκημος ίσα ίσα, και ούτε θα άλλαζα κάτι επάνω μου για να γίνω πιο ωραίος και καλά...απλά πιστεύω ότι οι κοπέλες στην Ελλάδα έχουν ένα θέμα. Θέλουν μόνο άτομα από το κύκλο τους. ΜΟΝΟ. Ούτε ντροπαλός είμαι. Απλά όταν δεν έχω να πω κάτι δε θα μιλήσω, όπως γίνεται και εδώ.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι να είσαι αληθινός, κάτι που το εφαρμόζω. Δε κάνω ηλίθιο καμάκι με σφυρίγματα και μ*λ*κίες του τύπου "Πωωωω τι μωρό είσαι εσύ", ούτε βρίσκω ηλίθιες δικαιολογίες του τύπου "Από δω περνάει η τάδε γραμμή;" για να της πιάσω κουβέντα. Προσπαθώ να σκέφτομαι σαν γκόμενα, και τι θα απαντούσα άμα μου έκανε καμάκι ένας τύπος. Φυσικά άμα καθόμουν στη στάση του λεωφορείου και με ρωτούσε ένας "Από δω περνάει η τάδε γραμμή;"...θα σκεφτόμουν "Ρε κοίτα τον ηλίθιο τι βρήκε να πει για να μου πιάσει κουβέντα...πολύ πρωτότυπο..."
Περιμένω να μου μιλήσουν αυτές πρώτες, γιατί εγώ δεν έχω πραγματική δικαιολογία να της μιλήσω. Αλλά όσες φορές μου έχουν μιλήσει αυτές, τα έχω κάνει σκατά οπότε θέλω να με συμβουλέψετε τι ακριβώς να πω, για να μη τα κάνω πάλι σκατά. Να θυμάστε ΣΥΝΗΘΩΣ οι κοπέλες τη νύχτα δεν είναι μόνες τους αλλά με μια φίλη η μπορεί και παραπάνω. Εκεί πως τα βγάζω πέρα;
Α φυσικά έχουν υπάρξει περιπτώσεις με κοπέλες που έχω ξαναδεί σε στάσεις λεωφορείων τις ίδιες ώρες, οπότε γνωριζόμαστε κατά κάποιο τρόπο και ας μην έχουμε μιλήσει. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει δικαιολογία για να μιλήσεις.