δεν ειναι το σπίτι το πρόβλημά μου, το σπίτι είναι η κατάθλιψη και το άγχος μου, νομίζω εσύ τα καταλαβαίνεις αυτά. είναι αρρώστια
Printable View
Αδερφε εγω με καταθλιψη κ αγχοσ δουλευα ημουν φοιτητησ κι εκανα βολτεσ κ τωρα με σχιζο δουλευω το οτι εχεισ κατι δεν πρεπει να σταθει εμποδιο στο να κανεισ οτι θελεισ
.--------------------------------------
Ειναι δυο κατηγοριεσ των ψυχικα ασθενων αυτοι που μπορουν κι αυτοι που δεν μπορουν αυτοι που δεν μπορουν φταινεμαλλον οι υπερπροστατευτικοι γονεισ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ω.
Εχεισ χασει το κουραγιο σου βγηκε ο αληθινοσ εαυτοσ σου απο αυτα που περασεσ οτι κανεισ κι οτι παρεισ απο τη ζωη θα πρεπει να το κατακτησεισ μονη σου
--------------------------------. Βασικά είναι υπερπροστατευτικοί χωρίς να είναι "προστατευτικοί". Όλα αυτά έβλαψαν την πίστη στο εαυτό σου και τώρα έχεις βρεθεί σε ένα περιβάλλον, μόνη σου και δεν μπορείς να το διαχειριστείς όλο αυτό. Δεν "προετοιμάστηκες", κατά κάποιο τρόπο δεν ωρίμασες. Κάπως έτσι δεν αισθάνεσαι; Αλλά σκέψου καλά. Είναι καλύτερο να γυρίσεις πίσω; Εγώ δεν το νομίζω. Αλλά σημασία έχει εσύ πως βλέπεις τα πράγματα.
Μπραβο σασ τεκνα μου την βρηκατε την ακρη
Όχι. Μάλλον το ανωριμότητα έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά. Να στο πω αλλιώς. Αν κάποιος δυσκολεύεται για το τάδε πράγμα, εσύ θα δυσκολευτείς παραπάνω. Χάλασαν την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Μείωσαν την εκτίμηση που έχεις για το εαυτό σου. Όλα αυτά που πέρασες.