Originally Posted by
melisanthi
Γεια σας, είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια / τις γνώμες σας.
Έκανα με τον αρραβωνιαστικό μου εξωσωματική λόγω πολλών δικών μου προβλημάτων γονιμότητας. Εκείνος είναι άψογος μαζί μου και με στηρίζει σε όλα. (γενικά όμως είναι απαιτητικός, πιεστικός, επιμονος, αυταρχικός , αγχώδης , καριεριστας κ.α )
Η εξωσωσματικη απετυχε και κατεληξε σε αποβολη. Μέσα μου φουντωνει ο φοβος πως δε θα τα καταφερω να κανω παιδι γιατι η περιπτωση μου ειναι πολυ δυσκολη.
Να σημειώσω πως είμαι μόνο 27 ετών και ενω ειμαι ενας καλός και θετικός χαρακτηρας ειμαι υπερβολικα ευαισθητη και με ιστορικο αγχωδους διαταραχης, καταθλιψης και βουλιμίας/ υπερφαγικών επεισοδίων.
Κατάφερα να κρατήσω το βάρος μου σε αποδεκτό επίπεδο και καθε μέρα πασχιζω με νυχια και δοντια- εχω κοψει ακομη αλκοολ και καπνισμα.
Εχω καποια συμπλεγματα που ημουν παχουλη αλλα οχι κατι τρομερο. Επισης εχω και καποια σεξουαλικα θεματα διοτι ο πρωην μου δε μπορουσε να κανει σεξ και καθομουν 2 χρονια σε μια σχεση χωρις ερωτα.
Ο αρραβωνιαστικος μου μπορει να κανει και μάλιστα άριστα αλλα ...σπανια εχει όρεξη γιατι κουραζεται πολυ στη δουλεια και εχει τεραστια επιπεδα αγχους. (δε παιζει τριτο προσωπο, με αγαπαει τρελα) Αλλα νευριαζω που τοσο σπανια κανει την πρωτη κινηση. Νιωθω οτι καθε φορα τον αναγκαζω και του βγαζω αγκαρια.
Ειναι λογικο 38 ετων να θελει σεξ 1 φορα στις 10 μερες? και μαλιστα μονο με δικη μου παροτρυνση? Υπαρχουν και καλυτερες περιοδοι αλλα σπανιοτερα.
Παραλληλα με αυτα εχω κάποια προβλήματα μεσα στο σπιτι μου που με ριχνουν, εχω γιαγια ετοιμοθανατη , και μια οικοδομη στα σκαρια.
Ειναι και μερικα ακομα αλλα μη το τραβαω αλλο....
Το προβλημα ειναι οτι νιωθω εκνευρισμο, εξαντληση ανοχης, ειμαι ετοιμη για καυγα, φουντωνω, νευριαζω , μολις κατι μου ξινιζει αρχιζω και βριζω και δεν εχω καθολου υπομονη απεναντι σε κανεναν πια.
Μπορει από κάτι μικρό να γινω ΕΞΑΛΛΗ! Τι μπορω να κανω να ηρεμήσω; παλια επαιρνα ladose αλλα δε γινεται τωρα που θα ξανακανω εξωσωματικη, ουτε θεωρω λυση καθε φορα τα χαπια!
Βοήθεια!