Quote:
Originally posted by nopanic
Eγω πλεον δεν παθαινω κρισεις , επισης δεν εχω συνεχες αγχος (πριν ειχα 24 ωρες το 24ωρο ) , αλλα κατα διαστηματα ..
Εχω , ευτυχως εδω και 2-3 εβδομαδες που ειμαι αρκετα καλα την περισσοτερη ωρα .
Βεβαια που και που νοιωθω καποιο πονακι η τσιμπιματακι κ.λ.π αλλα προσπαθω να μη του δινω σημασια .
Το ποιο εντονο αγχος συνηθως με πιανει στο αυτοκινητο , σε μποτιλιαρισμα ή οταν αναπτυσω ταχυτητα πανω απο 120-130 χλμ !!!!!!
Προχτες ημουν στην αριστερη λωριδα της εθνικης και την ωρα που περνουσα ενα αυτοκινητο που βρισκοταν δεξια μου , πλησιαζα μια στροφη και ξαφνικα μουδιασε το κεφαλι μου λες και ανεβηκε ολο το αιμα εκει , (εντονος φοβος ) και με κοπο ,περνωντας παραλληλα βαθιες ανασες (αισθανομουν σαν να ημους σε slow motion,νομιζα οτι κλεινα ταματια μου ) εκανα σιγα σιγα δεξια (μαλλον τον εκλεισα και λιγο τον ανθρωπο ) . Μολις λοιπον εκανα δεξια μου περασε το μουδιασμα στο κεφαλι ..
Δεν το βαζω ομως κατω , πλεον ξερω οτι ολα ειναι απο αγχος και απλα προσπαθω να τα βγαλω απο το μυαλο μου..Eιναι δυσκολο , πολυ δυσκολο, παιρνει χρονο,αλλα οχι ακατορθωτο .
Εκτος των αλλων , με τις ταχυτητες που θα κινουμαι πλεον (110-120) θα κανω και οικονομια στο καυσιμο !!!!
Δεν θα το βγάλεις ποτέ από το μυαλό σου. Μην προσπαθείς γι\' αυτό λοιπόν. Έζησες πολύ καιρό μ\'αυτό και δεν είναι κάτι που ξεχνάς.