Φάε κάτι...ελαφρύ.. ειναι πολυ σημαντικό αυτό.. κι εγω θα το κανω..
Printable View
Φάε κάτι...ελαφρύ.. ειναι πολυ σημαντικό αυτό.. κι εγω θα το κανω..
Ναι... Ξέρω. Οταν εχω όρεξη..
Δεν θέλω να σε πιέσω ..Γιατί ξερω ακριβώς πως ειναι...ειναι για το μόνο ομως πράγμα που είμαι σιγουρη .οτι θα σου κάνει καλό.. Και στο σώμα και στην ψυχη
Έχεις δίκιο.
Θα σου πω τι εφτιαξα να φάω εγω...το οποίο σιγουρα δεν θα σου φανεί δελεαστικό.. Αλλά επειδή έχω θέμα με το στομάχι. Επειδή δεν τρώω φυσικα..εφτιαξα λαπα..Ναι λαπα..συγγνώμη.. :) Αλλά τουλάχιστον δεν θα εχω στομαχοπονο το βραδυ
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
Μου αρεσει απίστευτα ο λάπας!! . Το κανω συχνά. Με λίγο λεμόνι.. Δεν μου φενετε περίεργο
Οτι πρεπει θα ειναι τοτε... :)
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
[emoji4] [emoji4]
γεια σου, το καταλαβαινουμε οτι ολο αυτο που περασες σου εχει αφησει τρομερα τραυματα στο υποσυνειδητο σου και ας εχει περασει το γεγονος, αυτο δυστυχως εχει καταγραφει και δινει λαθος εντολες στο σωμα και τις αισθησεις.......ειναι πολυ λυπηρο και δυσκολο αυτο που σου συνεβη......
ομως δεν εισαι εσυ αυτο......πρεπει να βρεις τον αληθινο σου εαυτο.......γιατι τωρα παλευεις με τον κατωτερο εαυτο σου που κουβαλαει ολα τα τραυματικα γεγονοτα της ζωης σου, που φοβαται, που αγχωνεται, που νιωθει πως δεν τον καταλαβαινουν......
εσυ ομως εισαι κατι διαφορετικο, κατι πολυ δυνατο, που μπορεις να βγεις απο ολο αυτο.......
υπαρχουν απειρα βιβλια και αρθρα πνευματικης εξελιξης που θα σε βοηθησουν να δεις αυτο το φως στη χαραμαδα του σκοταδιου που βρισκεσαι τωρα.........
οτι εγινε εγινε δυστυχως, τωρα πρεπει να παρεις τα ηνια του εαυτου σου και να τον βοηθησεις να βγει απο ολο αυτο......
εχω να σου προτεινω αρθρα και βιβλια απο συγγραφεις που εχουν περασει πολυ δυσκολες καταστασεις στη ζωη τους και ομως μας λενε συμβουλες πως να απεγκλωβιστουμε απο ολα αυτα που μας κατατρωνε και μας πανε πισω......και το κυριοτερο πως να κατανοησουμε την αληθινη μας φυση.......
ενα πολυ καλο βιβλιο που οντως χρειαζεται να εχεις ειναι αυτο που σου προτεινανε παραπανω........ειναι ενα πολυ καλο βιβλιο αφυπνισης και ενθυμησης του ποιος-α εισαι.....
αν θελεις καποια βοηθεια και συμβουλη θα χαρω να μιλησουμε στο εμαιλ μου [email protected]
Σε ευχαριστώ μεσα απο την καρδια μου για το τοσο υπέροχο μήνυμα σου. Με έκανε και ένιωσα λιγο καλύτερα. Θα ηθελα πολύ μια ακόμη γνώμη και πολλές ακόμα. Δεν λέω ποτέ οχι. Έμαθα μεσα απο αυτο τουλάχιστον κατι βασικό. Να μοιράζεσαι και να μην λες εύκολα όχι και να προσπαθήσεις. Ο λόγος σου ειναι μια ακομη δύναμη να προσπαθήσω ακομα περισσότερο και να αφήσω το κακό εγω μου να νικηθεί απο το καλο.
Το βιβλίο το εχω και το εζω κάνει κτήμα μου. Το εχω σαν Ευαγγελίο. Απλα θέλει προσπάθεια να το πάρεις ολο αυτο μεσα σου
αυτο ειναι το δυσκολο κομματι, το να σου γινει βιωμα......
ομως οπως γνωριζεις δεν ειναι ευκολο να ξεμαθεις κατι που εχεις μαθει τοσα χρονια.....
εμενα ομως οπως και στην αννα μας εχουν γινει βιωμα ολα αυτα......γιατι εκει..το παλεψαμε οσο μπορουσαμε,επιμεναμε, διαβασαμε, μελετησαμε......
και εσυ θα το αντιμετωπισεις ειμαι σιγουρη..γιατι για να εχεις αυτο το βιβλιο φαινεσαι αποφασισμενη να βρεις πλεον τον εαυτο σου......
εμενα με βοηθησε πολυ και του γουειν νταιερ '' υπαρχει παντα μια λυση''
αλλα διαβασε αυτο που εχεις για αρχη, δες βιντεακια, ενημερωσου για το υποσυνειδητο τι μπορει να κανει, τι εξουσια εχει πανω σου και ολα θα πανε τελεια........ηδη εισαι πιο τελεια ακομη και αν δεν το βλεπειςςς......
Προσπαθώ πολυ
Καθε μερα και καθε μερα κερδίζω λιγο χανω πολλά. Εμενα βασικά χάνω. Προσπαθώ να μην προσπαθώ, προσπαθώ να προσπαθώ, δοκιμάζω τρόπους διάφορους. Τα ψυχοσωματικα μου με κερδίζουν και οταν με κερδίζουν χανω τον έλεγχο. Δεν αντέχω πλέον το σωματικό πόνο. Ουτε το παραμικρό. Εχω γίνει τοσο ευάλωτος που καμια φορα αναρωτιέμαι αν ειμαι τόσο αδύναμος. Που μάλλον είμαι.
Εγω εχω ψυχοσωματικα και κατεβαζω μια παλετα λιπασμα πραγμα που δεν κανει κανεισ αρα δεν εισαι αδυναμοσ και τωρα που σ γραφω ζαλιζομαι τα εχω 20 χρονια
θα το ξεπερασεις...θα δεις......μην αγχωνεσαι....τωρα κυριαρχει μεσα σου ο κατωτερος εαυτος και σε κανει οτι θελει και εσυ νομιζεις οτι δεν μπορεις να κανεις αλλιως.....
εισαι ομως κατι πολυ ανωτερο με απεριοριστες δυνατοτητες.......αλλα τωρα στις κατατρωει το εγω σου.....
ολα μπορουν να θεραπευτουν αρκει να το παρεις αποφαση μεσα σου......
σου εχω στειλει και το εμαιλ μου