Originally posted by lostsoul
Quote:
Originally posted by VERONIKA
ΑΧΑ! Εθιξες το πιο σημαντικό!
Ναι συνεχίζω να είμαι με τον ίδιο άντρα.Αγαπάω τον άντρα μου και μου αρέσει να ζω μαζί του. Εχουμε εξάλλου περάσει πολλά και δύσκολα μαζί.
Στη διαδικασία όμως να ξεπεράσω ότι με βασάνιζε υπήρξε κι άλλος άντρας στη ζωή μου. Έκανα συνειδητά πάντα αυτό που μου έλειπε. Έζησα τα πάθη μου. Πολλοί θα το θεωρήσουν ανήθικο απο μέρους μου. Εγώ το θεωρώ ηθικό προς τον εαυτό μου. Όσο βούλιαζα στο βάλτο μου κανένας -ούτε καν ο άντρας μου - δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Αντίθετα μην καταλαβαίνοντας τι συμβαίνει μ\' έσπρωχνε πιο βαθιά πιέζοντάς με να το ξεπεράσω. έτσι η εμπειρία μ\'έναν αλλο ήταν σανίδα σωτηρίας για μένα. Πόλλοί θα πουν ότι υπήρξα εγωίστρια και χρησιμοποίησα ανθρώπους για να γίνω καλά.
Θα χρησιμοποιούσα όποιον τρόπο για να απολαύσω το θαύμα που λέγεται καθημερινότητα.
ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΤΩΡΑ!!!!!! ωπα λεω κοπελια εχεις ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!! αγαπας τον αντρα σου, εισαι μαζι του τωρα αλλα του εχωσες και ενα ΚΕΡΑΤΟ ετσι για να γουσταρει εεεεε???? ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.... αυτο που εκανες ειναι εντελως λαθος...(βλεπεις σε χαρακτηριζω επιεικεστατα μπρω να πω....)
και τωρα πως ζεις? πως ζεις μεσα στο \"ψεμα\" ?? Πως μπορεις βρε αδελφουλα και αντικρυζεις τον αντρα σου?
Δλδ τοσα πολλα σου προσεφερε αυτο ο αλλος, που επρεπε να τα \"φορεσεις\" στον αντρα σου????
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ , γυναικες.....τστστστστστστσ� �στστσ......