-
νιωθω οτι εχω να κανω με ενα παιδακι, που οι αλλοι του ταζουν πραγματα για να τους ακολουθήσει. εγω πιστευω οτι στην θεση σου αν πραγματικα αγαπουσα τον αντρα μου και τα παιδια μου, θα ηξερα τι θελω να κανω. νιωθω οτι απο την μια θες να επιστρεψεις μαζι του αλλα εξαιτιας της οικονομικης ανασφαλειας σκεφτεσαι οτι ισως ειναι καλυτερα να βολευτεις στους γονεις σου( που αν δεν ηταν τοσο πιεστικοι ωστε να σε ωθουν να φυγεις, θα εμενες πιστευω). αν σκεφτεσαι ετσι την λυση δεν θα την βρεις ποτε. γιατι τωρα ειναι οι γονεις σου αυριο θα ειναι καποιος αλλος που δεν θα εγκρινει πραγματα που εσυ εχεις αποφασισει για την ζωη σου. εχεις 2 παιδακια και αντι να σηκωσεις το υψος σου και να σταθεις διπλα τους σαν μανα, ασχολησε με τους γονεις σου σαν να εισαι 18χρονων που ζητας την πρωτη σου εξοδο. αφηνεις, εσυ γιατι για μενα ΕΣΥ αφηνεις περιθωρια σε αλλους να κουμανταρουν την ζωη σου και εσυ πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου γιατι τις εχεις φορτωσει προ πολλου στους αλλους. φιλικα στα λεω.
-
Τα νέα μου λοιπόν. Δεν είναι και τόσο καλά για αυτό και χάθηκα...:o
ενώ μέχρι τώρα είχα την μητέρα μου που δεν φεύγει από εδώ, αφού το θεωρεί καθήκον της ότι πρέπει να κάτσει χτες έμαθα ότι θα έρθει και ο πατέρας μου για να συμπαρασταθεί στην μητέρα μου παρακαλώ που όπως είπα έχει \"καρδιά\". Έρχεται την Δευτέρα και ενώ της το έκανα ξεκάθαρο ότι δεν τους θέλω μου είπε ότι έχουν καθήκον να είναι εδώ \"δίπλα\"- μάλλον απέναντι θα εννοούσε!!! σε μενα.
Βρέθηκα με τον άντρα μου και είπαμε ότι θα το παλέψουμε μαζί και με στηρίζει σε ότι και αν αποφασίσω. Έτσι λοιπόν οι ρόλοι αντιστράφηκαν: αντί να είμαι εγώ εναντίον του συζύγου είμαι απέναντι από τους γονείς μου τώρα πια.
Με τον δικηγόρο συναντήθηκα και του έκανα ξεκάθαρο ότι με τον σύζυγο δεν χωρίζω και ότι και να γίνει εμείς θα το ξανα προσπαθήσουμε. Η επόμενη εβδομάδα που έρχεται είναι η πιο κρίσιμη αφού θα έχω να αντιμετωπίσω και τους 2 γονείς μου μια για πάντα και να τους κάνω να καταλάβουν να πάνε σπιτάκι τους και να μην με ξανα ενοχλήσουν.
-
Γιατί μας λες ότι δεν έχεις καλά νέα?
Αυτά είναι πολύ καλά νέα!!!! Επιτέλους. Μπράβο σου
-
Αυτό ήταν να κάνεις την αρχή κούκλα μου, τώρα έχεις και όλους εμάς εδώ από δίπλα σου, θα σου σταθούμε όσο περισσότερα γίνεται, προχώρα και μην υποχωρείς ούτε ένα πόντο, ουτε ποντο ... θα τα καταφέρεις δεν υπάρχει περίπτωση.
Πολύ χαράκια τώρα μπράβο σου μπράβο σου Chris : )
Που μένεις τώρα εσύ με τα παιδιά σου και ο άντρας σου που μένει;
Λοιπόν τώρα να σκεφτούμε πως θα στείλουμε πίσω τους γονείς σου , α δεν παίρνεις και κάνα βιβλίο αυτοβοήθειας έτσι να σου ανεβάσει σιγά σιγά και το ηθικό … ( έχεις χρόνο να διαβάσεις καθόλου η δύσκολα ; )
** A kai rikse kai mia matia sta U2U deksia panw einai :)