δεν νομιζω γιατι εχω δει βιντεο και αρθρα που δειχνουν οτι δεν ειχαν κανενα στην οικογενεια με σχιζο και ομως απεκτησαν.
Printable View
πολλες φορες η σχιζο δημιουργει αλλοιωσεις στον εγκεφαλο. τις ιδιες με αυτους που εχουν αλτσχαιμερ στον παραιπποκαμπο και ιπποκαμπο. εγω τις εχω. δεν εχω ουτε σχιζο ουτε αλτσχαιμερ.
ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!
μπορει να παθω κατι ομως αν επιμεινεις και αλλο :P
Κοιτα διαβασε σε επιστημονικα αρθρα και θα δεις πος ι σχιζο εινε κληρονομικη νοσος και οταν.λεμε.κληρονομικη δεν.ενουμε μονο πρωτου βαθμου σιγκενεις
Ακριβως εκει θελω να καταληξω αυτα ειναι εμμονες που εχις στο.λεω επιδη εχω και εγω το ιδιο πραγμα στον γιατρο πηγες?
Στο ειπα εγω πος εχις το ιδιο πραγμα.με εμενα αν δεν πιστεβεις εκανα ενα θεμα πριν 5 μερες που εγραψα για αυτο μπες δεστο
Αυτο δεν το ξερω αδελφε τι σου ειπε για θεραπεια?
μου ειπε οτι δεν το εχω σε βαθμο ωστε να μου χορηγησει φαρμακα. Μου προτεινε την ψυχοθεραπεια, και μου ειπε οτι θεραπευεται ( οχι τελειως απλα ξες να διαχειριζεσαι οταν παει να σου συμβει) μπορεις να εχεις μια κανονικη φυσιολογικη ζωη με τη μονο διαφορα οτι εισαι διαφορετικος απο τους αλλους με την καλη εννοια και εμενα αυτο μου αρεσει!!! :)
Γνωριζεται αν η Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη προκαλει προβληματα οπως ιλλιγους κρισης πανικου και κοικωνικης φοβιας-αγοραφοβιας?