Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Τελικά απ ό,τι καταλαβαίνω, αν και είχες γράψει οτι μαζεύεις τα κακά του σκύλου σου, τώρα που αναφέρεις οτι αποσυντίθενται σε μερικές μέρες καταλαβαίνω οτι δεν τα μαζεύεις. Τί ισχύει τελικά; Αν δεν τα μαζεύεις δεν έχεις δίκιο σ αυτήν την ιστορία.
Επίσης, ο χώρος του οικοπέδου που δεν είναι περιφραγμένος δεν σημαίνει οτι δεν είναι ιδιόκτητος. Ο ιδιοκτήτης του για χ, ψ λόγους μπορεί να μην έχει και χρήματα για περίφραξη. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι νόμιμο να κάνει χρήση του χώρου ο καθένας ή να πετάει σκουπίδια ή ακαθαρισίες. Βασικά, ούτε στους δημόσιους χώρους επιτρέπεται να λερώνεις και να μην τα μαζεύεις.
Εντάξει, δεν θα γίνει και κάτι να πηγαίνεις με τον σκύλο σου εκεί αλλά από την άλλη μεριά, εγώ π.χ. θα είχα πρόβλημα να βγαίνω στο μπαλκόνι μου να κάτσω λίγο το καλοκαίρι και να βλέπω φάτσα-κάρτα τα σκυλόσκατα. Και να περιφέρονται και μύγες στο σπίτι μου που να ξέρω οτι μπορεί να είναι από κει.Και επίσης, να σου πω οτι η μυρωδιά από τα κάτουρα και τις ακαθαρισίες έχει ως αποτέλεσμα να πηγαίνουν και άλλα σκυλάκια και γατούλες να αφοδεύουν και να κατουρούν εκεί.
Η συμπεριφορά της γριάς, βεβαίως, ήταν απαράδεκτη και θα μπορούσες να καλέσεις την Αστυνομία και να την πας και αυτόφορο, αλλά κι εσύ γιατί δεν μπορείς να σεβαστείς το γεγονός οτι αυτό που κάνεις ενοχλεί; Τόσο δύσκολο σου είναι να βάλεις το σκυλάκι να κάνει τα κακά του οπουδήποτε αλλού στον δρόμο και να τα μαζέψεις; Ποιά η διαφορά να το βάζεις να κάνει σε ένα άλλο, οποιοδήποτε σημείο αν τα μαζεύεις (όπως ανέφερες);