μπορει να αρρωστησα και γω με σοβαρη ψυχικη παθηση αλλα θελω και γω συντροφικοτητα και αγαπη δεν ειμαι μιασμα που απο κακοποιηση και κληρονομικοτητα αρρωστησα στο κατω-κατω της γραφης ολοι εχουμε προδιαθεση για καποια αρρωστια μια θα ειναι σκληρυνση κατα πλακας ή διαβητης τυπου 1 ή καρκινος του μαστου(ειναι και αυτος πολλες φορες κληρονομικος) ή νοσος του κινητικου σωληνα σαν αυτο που επασχε ο στιβεν χοκινγκ και παρολα ταυτα γνωρισε γυναικα και εκανε παιδια αλλα ξεχασα τα ψυχολογικα ειναι τα χειροτερα δεν τους θελει κανεις ειναι ολοι επικινδυνοι και δολοφονοι εγω αντιθετως μπορω να πω οτι ειχα πεσει απειρες φορες θυμα ξυλοδαρμου και κακοποιησης απο φαινομενικα υγειης και μικρους και μεγαλους δηλαδη μικρο παιδι που ημουν και η αλλη ενηλικη να με κακοποιει εγω σκεφτομαι διπλα και τριπλα να την πω σε κανεναν ανηλικο λογω της ηλικιας του εγω που ημουν μικρος και σφαλιαρες εφαγα απο δασκαλα και ρεζιλι σε ολη την ταξη με καναν αλλες καθηγητριες και μπουλινγκ απο 5 χρονων μεχρι 18 χρονων δεχομουν με ξυλοδαρμους απειλες ψυχολογικα και συναισθηματικη κακοιποιηση και στο στρατο υστερα αφου με ξεκαναν και αρρωστησα τωρα ειναι στη μοιρα μου να ειμαι μονος και να βλεπω τους υπολοιπους υγειης με δουλειες και κοπελες στο φεισμπουκ και μενα να με πιανει μια μελαγχολια.η ζωη ειναι σκληρη για μερικους ανθρωπους περασα τωσα αρρωστησα μου φερονται με ρατσισμο λες και και φταιω εγω που αρρωστησα και τωρα θα ειμαι μονος μια ζωη.εσυ αν εχεις και δουλεια και εισαι υγειης η εχεις ελαφρα ψυχολογικα προβληματα τυπου αγχος και καταθλιψη εχεις ελπιδες να κανεις τη ζωη σου.