Σε ευχαριστώ πολύ.. Όμως ειλικρινά έχω μετανιώσει πολλές φορές που είμαι αυτή η μια στις 100.000.000 ..
Επίσης ξέχασα να σας ευχαριστήσω που διαβάσατε το κατεβατό μου.... Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να απαντήσει κάποιος.. Ευχαριστώ πολύ
Printable View
Εγώ πάλι δεν συμφωνώ καθόλου! Τι θα μπορούσες να έχεις κάνει για να σου συμβεί κάτι τέτοιο? Με τη φράση σαν φράση συμφωνώ, Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με φυσιολογικούς ανθρώπους. δηλαδή θέλω να πω η αδερφή σου και αυτή που σου έκαναν bullying δεν μπορείς να πεις ότι ήταν και τόσο καλά ψυχολογικά για να πεις ότι ήταν συζητήσιμη και σου ανταπέδωσαν ότι τους έδωσες. Εξάλλου, όταν οι άνθρωποι είναι συζητήσιμη, διαλλακτική και γενικά προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τους άλλους, εκείνη η άλλη άμα δεν έχουν και εκείνοι τις ίδιες αρχές μπορεί να το εκμεταλλευτούν αυτό και εκείνοι που προσέφεραν να βγουν Οι Χαμένοι. Οπότε πες μου τώρα, εκείνοι που σκέφτονται τους άλλους και δεν κάνουν κακό σε κανέναν παίρνουν συνήθως ότι τους αξίζει?
Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App
ενας χρονος εμεινε για να τελειωσεις το σχολειο? δλδ σε ενα χρονο μπορει να βρισκεσαι σε αλλη πολη μακρυα τους?