Λοκατζης , ε ? εμεις τους λεγαμε μπατζηδες .......
Printable View
================================================== ==========================
Με τα υπόλοιπα άτομα πως είσασταν ομως;
Εστάλη από NEM-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Οι στρατονομοι λεγονται καρακολια
Σκατα πωσ να ειμασταν στρατοσ ειναι δεν ειναι παιδικη χαρα
Εε Εκεί ειναι το θέμα μου.. Είμαστε 4ατομα εδω και ειναι οτι να ναι όλοι.. νομίζουν οτι είναι σπιτι τους
Εστάλη από NEM-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
ελις μας αδικεις φιλεμου!! Τα ελληνικα κομαντος ειναι απο τα καλητερα του ΝΑΤΟ! αυτο που λεω δεν ειναι δικη μου κριση! θυμαμαι οτι σαν καναμε ασκησεις με τους συμμαχους, στο βολο και Λαμια, θυμαμαι οτι ειχαμε βγει η καλητερη ομαδα αλεξιπτοτηστων!! καλητεροι κι απο τους αμερικανους!!
και να φανταστεις οτι ο δικος μας εξοπλησμος ηταν ισως απο τους πιο φτηνιαρικους σε ολη την συμμαχια! ειχα παρει και αναμνησικες πλακες !! αλλα ο ελληνικος στρατος αντι να το ναγνορησει με ειωξε, κι με εστειλε τους τελευταιους μηνες στα συνορα!! αντι να με εχουν καπου Αθηνα, με εστειλαν στην Θρακη στα συνορα!!
Εγω που βρεθηκα με λοκατζηδεσ πανω στο βουνο για κλαματα ηταν οι ουκαδεσ κατι λεγανε
αλλο ειναι οι "ουκαδες" , αυτοι ειναι του ναυτικου!!. οταν λες για "κλαματα" .δλδη τι περημενες να δεις , δεν ειναι ραμπο, ουτε μπρατσαραδες , απεναντιας εμεις ειμασταν ευλιγηστοι , αδυνατοι ωστε να μπορουμε να χονομαστε παντου, για να μπορουμε να μεταφερουμε κι αλλα πραματα με το αλεξιπτωτο, εξαλου οι αλεξιπτωτηστες,δεν ειματε μπραβοι της νυχτας! ουτε ασοι των πολεμικων τεχνων , αυτο που πρεπει να ειναι καλος ενας κομαντο ειναι στα οπλα, στα εκρικτικα και στην αντοχη! τλευταια πρεπει να γνωριζουν κι απο πληροφορικη
Εγω ειμαι το αλλο ακρο δυο μετρα εκατο κιλα και με βαλαν με λοκατζηδεσ κι ουκαδεσ πανω στο βουνο κλαμα που ριξαν οι λοκατζηδεσ ηθελαν κοντρα κλαμα ριχνανε οι ουκαδεσ κατι κανανε οι λοκατζηδεσ ανυπαρκτοι
Με βαλανε πανω στο βουνο με αυτουσ για να μαθουνε τελικα μασ γαμησανε ολουσ και τον στρατηγο κι εμενα και τον καραμανλη που ηταν πρωθυπουργοσ ηταν μυστικο το τι εκανα
Γτ εσυ πανου μεχρι τα δεκαοχτω ησουν σπιτι σου κι εραβεσ πουλοβερ εγω ημουν εξω και δουλευα μαζι με το σχολειο ο στρατηγοσ το ηξερε και με εβαζε να κανω δουλειεσ εμενα οι δουλειεσ μ αρεσουνε τα ειχαμε καλα μεχρι που βγηκε ο τσιπρασ ο φωστηρασ και προσπαθει να βρει τι κανω μια ειναι η απαντηση οτι γουσταρω δουλευω απο παιδι τοτε που ηταν τωρα δεν εχει οτι γουσταρω σοου σιμπλ κι οποιοσ δε θελει μπορει να παει να γαμηθει
κανε υπομονη !! σε κανα χρονο το μεγηστον, θα ερθει στην κυβερνηση ο Μητσοτακης! αρα θα ξανα γινουμε χωρα της Ε.Ε., θα μας ξανα υπολογιζουν ως κανονικη χωρα!, ενταξι, δεν σημαινει οτι θα γινουν θαυματα, παλυ θα εχουμε γραφειοκρατια, απλα θα ειμαστε κανονικα , κρατος, οπως στην δυτικη κουλτουρα.
Οσο για τους λοκατζηδες, τους αδικεις φιλε μου, τα βουνα τα οργοναμε για χαβαλε, κι δεν λεω για εμενα που λογο αθλητησμου στην εφηβειαμου εισαν καπως πιο ευκολο τα 50χιλ, σε ανηφορα βουνου μαζι με οπλο, μαζι με μπεργκερ γεματο! αρα δυσκολα πραματα!, και δεν σου λεω για τις υπολοιπες ασκησεις με αληθινα πυρα! να περναν πανω απο το κεφαλι σου οσο κανεις ερπινγ.!
Πολλα πεδια ,οπου ειχαν μεγαλωσει σε επαρχια, και σε μικρα απομωνομενα χωρια -εκεινη την εποχη δεν ειχαμε τις ανεσεις επικοινωνιας οπως σημερα!- ετσι τα πεδια αυτα λογο του οτι ηταν καπως απομωνομενα σε αντιθεση με παιδια απο πολη,-οπως θεσ/κη- ετσι λοιπον δεν ειχαν μαθει στην σκληραγωγηση, και οσο νανε ηταν δυσκολα μακρια απο την μαμα και της ασφαλεια του σπιτιου σε σχεση με πεδια της πολης -οπου καποια απο αυτα ειχαν μεγαλωσει στους δρομους της πολης! πραμα που συμαινει οτι ειχαν "ξυπνησει" πολυ πιο πριν , τα πεδια απο το χωριο δεν ειχαν καλα καλα παει με γυναικα οι περρησοτεροι! σε αντιθεση με τα πεδια της πολης, η δυαφωρες λοιπον αυτες ,μεσα στον ουλαμο εισαν πολυ εμφανεις! ομως οι δυσκολιες που περναγαμε, τα καψωνια που μας εκαναν οι καραβαναδες!
Οταν λοιπον πεφτεις απο το αροπλανο με το αλεξιπτωτο, οταν ο εμπρως σου ειναι αγχομενος εσυ εισαι πιο πολυ , εκεινη την στιγμη λοιπον, ειτε εισαι απο Αθηνα,ειτε απο την Καλημνο, ειτε απο την Μυκονο!!! ολοι ειμαστε αδελφια σαν γροθια!
Τα παιδια τησ πολησ μεγαλωσαν στουσ δρομουσ κι απο τριτη δημοτικου τα φερνουν βολτα μονα τουσ αυτα που σασ λεω ειναι το ταξιδι μου μεχρι τωρα δε μου τα ειπε κανεισ ειναι δικα μου θα σου πω ιστορια τριτη δημοτικου εγω ημουν αγορι οι υπολοιποι παιδια ενασ με πλακωνε στο ξυλο κι εγω του λεω εισαι καλοσ γι αυτο ειμαστε φιλοι ξερεισ που ειναι τωρα παντρεμενοσ με παιδι το καταλαβε κι η γυναικα του μετα τριαντα χρονια