Alice και γω παιρνω ακομα ταβορ 1μιση μηνα!Δε ξερω πως και ποτε θα τα σταματησω..κυριως τα παιρνω βραδυ γτ εχω αυπνιες απο το φοβο και απο τα φαρμακα,ασε!ειμα και γω σε απογνωση..Δε μπορω την αυπνια και ακομα με το μιρταζαπιν 15 mg δε κοιμαμαι καλα!
Printable View
Alice και γω παιρνω ακομα ταβορ 1μιση μηνα!Δε ξερω πως και ποτε θα τα σταματησω..κυριως τα παιρνω βραδυ γτ εχω αυπνιες απο το φοβο και απο τα φαρμακα,ασε!ειμα και γω σε απογνωση..Δε μπορω την αυπνια και ακομα με το μιρταζαπιν 15 mg δε κοιμαμαι καλα!
Καλησπέρα Piggy88 έχεις δεί κάποια διαφορά με το σεροξατ? τι δόση παίρνεις?
Εγώ παίρνω το escitalipram στα 15mg και 1mg ταβορ κάθε πρωί που ξυπνάω. Έχω δοκιμάσει να μην πάρω το ταβορ μέχρι να φτάσει απόγευμα και δεν την παλεύω με κυριεύει το άγχος. Θέλω να γυρίσω πίσω στις σταγόνες μου που είναι πολύ ελαφριές και δεν προκαλούν εξάρτηση. Τις σταμάτησα μαχαίρι και ήμουν μια χαρά. Έκανα βλακεία που δεν ρώτησα τον γιατρό μου για να ξεκινήσω τα ταβορ. Τα βρήκα απλώς στο σπίτι και πάνω στην απελπισία και τον πανικό πήρα ένα και το ένα έγινε καθημερινότητα πλέον.. αχ, μέγα λάθος... και τώρα φοβάμαι πολύ..
Εστάλη από SM-J530F στο E-Psychology.gr Mobile App
Μη φοβασαι Alice!δεν ειναι τοσο μεγαλο διαστημα.Ο γιατρος σου τι λεει;εσυ κοιμασαι καλα το βραδυ;