Quote:
Originally posted by donald_girl
Γαμώτο ναι... Υπάρχουν κι κάποια ανθρώπινα δικαιώματα... και μάλλον είναι ανθρώπινο δικαίωμα μου να είμαι καλά ρε γαμώτο... Η τουλάχιστον να προσπαθώ να είμαι... Δεν έχει νόημα να σέρνεσαι για κάποιον όσο και αν τον αγαπας... Δεν έχει νόημα να κάθομαι σαν ηλιθια πάνω από ένα υπολογιστη και να περιμένω πότε να μου μιλήσει ή να κοιτάζω συνέχεια το τηλέφωνο μου, μπας και αποφασίσει να μου στείλει ένα μηνυμα ή να πάρει ένα τηλέφωνο. Την προηγούμενη φορα που του χα πει σοβαρα να χωρισουμε έβαλε και καλα τα κλαμματα οτι δεν θέλει να με χάσει κλπ... Και μέτα πάλι τα ίδια, σχέη εξ αποστάσεως στην ίδια πόλη... Δεν μπορω να το αντέξω, κουράστηκα...Δεν αντέχω άλλο... Έχω χάσει πάρα πολλά, έχω γίνει μια άλλη... ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΟΥ...
Χθες του είπα τέρμα, και η απάντηση του ήταν πως εγώ μετά από αυτόν θα φάω τα μουτρα μου και πως θα βρω καποιον που θα με κερατώνει όλη την ώρα γιατι \"έτσι είναι όλοι\". Μου το χε πει άπειρες φορές αυτο κ με είχε κάνει να το πιστευω... Δεν κρύβω οτι φοβάμαι, αλλά δεν μπορω και να συνεχίζω άλλο έτσι...΄Έτσι δεν θα γίνω ποτε υγιης... Θελω να γίνω καλά , δεν θέλω να κάνω ξανα απόπειρα αυτοκτονίας από απόγνωση και απελπισία...
Γαμώτο, γιατί πρέπει να νιώθω ενόχες, τύψεις και φόβο για τη συνέχεια σαν να \"πρέπει\" να είναι έτσι;
Γιατί να γίνεται κόμπος το στομάχι μου; Γιατί να ξυπνάω με φόβο καθε πρωί και να ξέρω πως ξημέρωσε μια μέρα που θα κλάψω πάλι; Γιατί;; Είμαι μονο 22 χρονών, δεν έχω ζήσει ακόμη τίποτα...
Ναι και πάλι είμαι ανασφαλής, και πάλι φοβαμαι, δεν το κρύβω πως φοβάμαι, φοβάμαι πως μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που λέει \"πως όποιον άλλο βρω στη συνέχεια θα με κοροιδεύει και θα με δουλεύει συνέχεια, επείδη ο κόσμος είναι κακός και εγώ κάποιο τρόπο, υπερβολικά καλή -αφελής\". Και να ταν έτσι, εσύ ρε φίλε με προστάτεψες; Τι έκανες εσύ για να μην ποναω... Απλά κάθε φορά που σου έλεγα πονάω, βοηθησε με , αφου λές πως μ αγαπας μου έλεγες \"δεν ισχύει τίποτα, δεν είναι έτσι, όλα μέσα στο μυαλό σου είναι\" ή \"έχεις προβλημα αγάπη μου\"... Και αυτό είναι το χειρότερο γιατί πάλι το πίστεψα, λέω εγώ χάνω λάδια και ζητάω υπερβολικά πράγματα, οπότε δεν πειράζει... Και επρεπε να νιώθω και τύψεις, κ φόβο και ότι κάνω κάτι λάθος και πρεπει και να ζητάω συγγνώμη...
Δεν είναι αυτονόητο; Δεν είναι ανθρωπινο δικαίωμα να διεκδικησω να είμαι καλά λιγάκι και εγώ; Δεν μπορώ άλλο να υποφέρω...
Υποφέρεις; \"Γιατί τι έκανα;Δεν σου έκανα τίποτα!\"
Το χειρότερο είναι να φτάνεις στο σημείο να αναρρωτιέσαι αν είσαι τρελή... Και δυστυχώς ακόμη αναρωτιεμαι... Έχουν μπει ολα αυτα τόσο βαθια μέσα στο κεφάλι μου...
Θα αρχίσω να προσέυχομαι \"Θεε μου βοήθησε με σε παρακαλώ να βγω από αυτό το αδιεξοδο. Δεν αντεχω άλλο πόνο, δεν αντεχω, σε ικετευω Θεε μου, μόνο εσύ μπορεις\"...
Πονάω και έχω κουραστει να πονάω, νιώθω το μέγιστο πόνο που μπορεί να αισθανθει κανεις, πιο πέρα δεν έχει, πιο πολύ δεν υπάρχει...
Δεν αντεχω άλλο.
Εντωμεταξυ η πιθανοτητα ο ανθρωπος αυτος να ειναι ενας φυσιολογικος και ευαισθητος ανθρωπος που σε αγαπαει (αφου οπως ειπε εκλαιγε οταν του ελεγες να χωρισετε...)