Γι αυτο με ξερουν ολοι επειδη ελεγα για δουλεια στο σχολειο απο πρωτη δημοτικου με εβλεπε και ηξερε τι καναμε τα παντα κι οταν πηγα στρατο με εκπαιδευσε ετσι τι εγραψε στα χαρτια δεν ξερω παντωσ ηταν μυστικο και μασ γαμησανε
Printable View
Γι αυτο με ξερουν ολοι επειδη ελεγα για δουλεια στο σχολειο απο πρωτη δημοτικου με εβλεπε και ηξερε τι καναμε τα παντα κι οταν πηγα στρατο με εκπαιδευσε ετσι τι εγραψε στα χαρτια δεν ξερω παντωσ ηταν μυστικο και μασ γαμησανε
Το θέμα είναι γιατί με άλλαξαν δωμάτιο; Εγώ ήμουν η επικίνδυνη κακια επιρροή;;;;
Εμαθα και για το προσδοκιμο ζωησ οι μισοι πανε μεχρι τα εξηντα οι μισοι φευγουν πιο νωρισ
Τη κακια επιροη ρε ιωαννα απλα σασ ηθελαν προβατα κι η αλλη θα ξυπνουσε εσυ μια χαρα εισαι
Μου λένε να βγω
Πώς να βγω;
Όλοι διαβάζουν τις σκέψεις μου και με κοροϊδεύουν
Άσε που με πιάνει επιληψία και νομίζουν ότι παίρνω ναρκωτικά
τοτε κανε κανενα χομπιι μεσα στο σπιτι.
φροντισε κανενα φυτο, κανε τις δουλειες του σπιτιου να κινηθεις, βγες εξω λιγο απο το σπιτι να παρεις αερα χωρις να πας μακρυα κλπ. γυρω γυρω στο τετραγωνο κλπ.
Εσωτερικη κι εγω ετσι ζω δεν ειναι επιληψια ειναι απο τα φαρμακα πρεπει να παρεισ μυοχαλαρωτικο norgesic και θα φυγει πλιζ ψαξτο και θα δεισ
Είναι υποτροπή;
Η μάνα μου λέει ότι είμαι σε υποτροπή και δεν ξέρω τι λέω
Κάνω σενάρια; Αυτοί είναι έτσι και θέλουν να με καταδωσουν και ηχογραφούν τις κλίσεις μου
Έχω οπτικά συνέχεια και οι φωνές είναι χάλια
Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Εμένα στην αλάνα δεν με παρακολουθεί κανείς, με παρακολουθούν κάτι θεοτρελλοι με ομπρέλες, παίρνουν μυνήματα από το διάστημα, κανονικοί δεν με παρακολουθούν, πρέπει να είσαι περσόνα για να σε παρακολουθούν. Εσύ τι είσαι μοντέλα;
Ναι ρε πού το κατάλαβες;
Αναγκάσου εσύ να μπεις στο ψυχιατρείο 6 φορές και να παίρνεις φάρμακα δέκα χρόνια και να έχεις συμπτώματα και μετά έλα να μου ξαναμιλήσεις άσχετε!
Άμα είσαι επικίνδυνος τότε σε κλείνουν.
Οκ Τζιμ...
Λυπάμαι @εσωτερική για τις δυσκολίες που περνάς...
Θέλει τεράστια δύναμη για να αντέξεις όλα αυτά και το απέδειξες πως είσαι δυνατή κοπέλα.
Ξέρω πως είναι δύσκολο να εμπιστευτείς άνθρωπο και η κατάσταση σε μπερδεύει και είσαι καχύποπτη αλλά ο γιατρός και οι δικοί σου δεν θέλουν το κακό σου.
Δεν ξέρω τι άλλο να σε συμβουλέψω εκτός από το να πας στον γιατρό σου γιατί πιθανόν υποτροπιάζεις.
Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά από εδώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Είτε το πιστεύεις είτε όχι αυτοί που θεωρείς εχθρούς είναι οι σύμμαχοί σου. Μπορεί να έκαναν λάθη στην πορεία αλλά είναι σύμμαχοί σου.