Originally Posted by
Natalia_sups
Αυτό ακριβώς έπαθα εγώ...άνθρωποι που δεν ξέρουν καλά αυτο το άτομο και το βρίσκουν συμπαθες εύκολα καταληγουν στο συμπέρασμα ότι εσύ είσαι ο παράξενος κι όλας λολ.
Ναι george35 πάθηση είναι, αλλά πρώτον είναι κατά τη γνώμη μου από τις παθήσεις που εύκολα θα ζήσει κάποιος οοολη του την ζωή αδιαγνωστος γιατί πρωτον γιατί και στον εαυτό τους λένε ψεμματα και εν μέρει "τα ζουν/πιστευουν" κι όλας, άρα πως θα αναζητήσουν βοήθεια και γιατί να πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλα, και δευτερον επειδή οι περισσοτεροι άνθρωποι που ξέρουν αυτό το ατομο βλέπουν τα ψεμματα του ως απλή "λοξα" μιας φυσιολογικής προσωπικότητας. Αμ δεν είναι καθόλου φυσιολογικό....αλλά είναι πάθηση που οκ, σε αφήνει λειτουργικό σχετικά στη ζωή σου οπότε...δεν ξέρω πως και αν θεραπεύεται.
Να σου πω την αλήθεια η κοπέλα που σου λέω, μια περίοδο είχε πέσει σε καταθλιψη και είχε βάλει ένα σωρό κιλά. Πιστεύω πως αυτή ήταν η περίοδος που είχε αρχίσει να καταλαβαίνει λίγο τι κάνει...και νομίζω πως η γυμνή, σκέτη αλήθεια της πραγματικότητας της ήταν επίπονη γα εκεινη, αυτή την έριξε σε μαύρη κατάθλιψη. Βγαίνοντας από τη κατάθλιψη και ερχόμενη στα ψεμματα πάλι ήρθε στα ίσα της...σε βαθμό που πιστεύω ότι δεν μπορεί να είναι χαρούμενη αν δεν λέει ψεμματα...μεγάλωσε λέγοντας ψεμματα και ζώντας στο "παραμυθι" της σε σημείο που είναι κομμάτι του εαυτού της και της αλλάζει τα φώτα το να το ξεκοψει...δεν θέλω να είμαι πεσιμιστρια, αλλά άμα δεν το καταλάβει μόνο του το άτομο και δεν επιμείνει μόνο του δεν έχει καμία σωτηρία πιστεύω...με την "λοξά" θα μεινει.