Αν δεν μας ανοιχτείς, όντως είναι δύσκολο να βοηθήσουμε... Πες μας γι' αυτές τις καταστάσεις...
Printable View
Επικοινωνια μονο, πληροφοριες ισως για οοιον γνωριζει περισσοτερα .... αντιμετωπιζω απιστευτες καταστασεις χωρις επικοινωνια.
Χρειαζομαι εξηγησεις για ενα κοινωνικο φαινομενο για το οποιο σιωπουν οι παντες
Καταλαβαινω σε γενικες γραμμες , αλλα αν δεν τα καταφερω θελω και να ξερω
Σχεδιαζα το μελλον με προοπτικες και χωρις καμμια αιτια και χωρις καν να ξερω το λογο ειμαι στην τελεια απομονωση και αντιμετωπιζω ενα μελλον χωρις προοπτικες και μαλλο θα αποφασιω για το τελος
@Κeep ζεις μόνος σου;; Ζουν οι γονείς σου;; Μπορούν να δουν αν έχεις κάποια ύποπτα σημάδια υποτροπής της κατάστασης σου;;
Μπορεί να σου φαίνεται ότι δεν είναι θέμα υγείας αλλά δεν νομίζω να θέλει κάποιος να σε δολοφονήσει επειδή δυσκολεύεσαι να σταθείς και πάλι στα πόδια σου.
Νομίζω εκφράζεις έντονα με αυτόν τον τρόπο την ανασφάλεια κ τον φόβο σου.
Κάνε μου την χάρη να μιλήσεις με κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας;; Μήπως δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς κάποιον;;
Σου το λέω γιατί αν αρχισουν να ξεφεύγουν οι σκέψεις μπορεί να έχεις γεμάτο επεισόδιο ψύχωσης.
Σειριε , εσυ εισαι ο ειδικος , εγω δεν εχω ιδεα απο ψυχωση ......
Δεν υπαρχει ψυχωση και οταν λεω δολοφονια εννοω σε αλλα επιπεδα.
Α , συγγνωμη , το ανεφερε ο Σειριος ........
Δεν μπορειτε να βοηθησετε αλλα ευχαριστω εστω και για το ελαχιστο της επικοινωνιας που δεν μπορω να εχω αλλιως