Originally posted by illegalove
Quote:
ούτε και είναι δίκαιο να κρίνουμε με βάση το \"εγώ δεν ήμουν έτσι\"
Ούτε είναι δίκαιο να αντιμετωπίζουμε την εφηβία άλλων με σχόλια του τύπου \"μα καλά όλοι οι έφηβοι τα περνάνε, εσύ δε τα πέρασες\" ;; Δεν είναι απαραίτητο να παιρνάμε όλοι \"ταρακουνημένες\" φάσεις... σίγουρα τις περνάμε, ίσως σε άλλα χρονικά, πιο κλειστά/ανοικτά (συναισθηματικά), και σίγουρα ανάλογα με την ηλικία τις αντιμετωπίζουμε ανάλογα......
Δε διαφωνώ καθόλου...
Σας ευχαριστώ για τα σχολια σας πάντως... τους τρόπους προσέγγισης που αναφέρατε τους ακούω/ξέρω ήδη... απλά... δεν είμαι ο τύπος που θα κάτσει να μιλήσει έτσι... οχι γιατι είμαι πολύ σκληρός για να σπάσει το κέλυφος μου... αλλα γιατι δεν το έκανα ποτέ για να το κάνω τώρα και νιώθω λάθος... ίσως μία μέρα... ίσως πάλι να περιμένω να το καταλάβει μόνη της... ίσως στο τέλος άμα -μακάρι και όχι- γίνει στραβή να καταλάβει πως εγώ όλα τα έλεγα για να αποφύγει τη σκωτούρα του άσχημου τέλους... ίσως να το θέλω αυτό γιατι δε μπορώ να τα πώ όλα αυτά... ίσως πολλά πράγματα... αλλα αυτή τη συζήτηση μπορώ να την κάνω με λίγα άτομα, και αυτή δεν είναι η μικρή μου αδερφή...