....και για να κλείσουμε εστιάζοντας στο ψυχολογικό πεδίο μιας και το φόρουμ είναι ψυχολογικό, η επιθετικότητα χρήζει περαιτέρω έρευνας, δεν είναι καλός σύντροφος και δεν βοηθάει αυτόν που την κουβαλάει.
Printable View
....και για να κλείσουμε εστιάζοντας στο ψυχολογικό πεδίο μιας και το φόρουμ είναι ψυχολογικό, η επιθετικότητα χρήζει περαιτέρω έρευνας, δεν είναι καλός σύντροφος και δεν βοηθάει αυτόν που την κουβαλάει.
επιθετικότητα?χμ....εγώ μάλλον έχω λίγη όταν με προκαλούν...καλημέρα...;)
Κούκλα...άντε φάε κανένα μπίκ μακ...Γιατί είσαι ΜΠΙΚ ΜΑΚ-ΑΚΟ τελικά!
Quote:
Originally posted by Mavros_Skilos
Κούκλα...άντε φάε κανένα μπίκ μακ...Γιατί είσαι ΜΠΙΚ ΜΑΚ-ΑΚΟ τελικά!
με συγχωρείς σε μένα αναφέρεσαι???
Είναι δυνατόν να αναφέρομαι σε εσένα;;;;;
Όχι φυσικά...στο αμερικανάκι πάει, που ήρθε να μας μάθει την Κάλας..!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ!
είπα κι εγώ...!!!!!!! άσε που δεν τρώω και τέτοια, προσέχω μην χαλάσω την σιλουέτα μου..!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Mavros_Skilos
Είναι δυνατόν να αναφέρομαι σε εσένα;;;;;
Όχι φυσικά...στο αμερικανάκι πάει, που ήρθε να μας μάθει την Κάλας..!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ!
ασε παιδί μου, έμαθε ένα όνομα και το κοπανάει...υπάρχουν και τόσοι αξιόλογοι ερμηνευτές....ξέρει τι σημαίνει Κανά?ξέρει τι σημαίνει Αλεξίου? τι σήμαίνει Χατζηδάκης? την Γιαννακάκη την έχει ακουστά? υπέροχες φωνες, υπέροχοι συνθέτες...τι σημαίνει Ελλάδα έχει ιδέα? έτσι τους μεγαλώνουν... και καλά η Ελλάδα ο φτωχός συγγενής...και οι άχρηστοι οι Ελληνες, άντε ρε, αν σε κάνουμε πρωθυπουργό να μας φτιάξειες εσύ...δεν είπαμε ότι είμαστε η καλύτερη χώρα του κόσμου, ότι είμαστε μοντέλο...αλλά δεν μπορείς να τα ισοπεδώνεις όλα και να βρίζεις τους πάντες και τα πάντα ανεξαιρέτως...με ξέρεις κυρία μου? Ελληνίδα έιμαι κι εγω...Ελληνίδα με δόξα και τιμή..!! και δεν ανέχομαι απο καμια τυχαία αμερικανίδα και αμερικανό να με προσφωνεί τουρκόσπορο... άντε γιατι αν αρχίσουμε να λέμε τι έχουν κάνει οι αμερικάνοι στην ιστορία και στο παρών θα κλάψουμε πολύ...
είπα και το ξαναλέω....
αχ ρε Κολόμβε...Γαμ....την περιέργεια σου......
ρε σεις...
δεν καταλαβαινεται χριστο ε??
δεν εχετε μαθει ποτε ειναι χρησιμη μια συζητηση και ποτε οχι???
να σου πω...δεν έχεις κι άδικο....στου κουφού την πόρτα...πάρτη πόρτα και φύγε!!!!!!
κοιτα εσυ να ακους ομως....
:P
κατάλαβα.....ακούω κρίνε μου...εντάξει ακούω!;)
Αυτό το θέμα θα χωρούσε σε αυτη την κοινότητα αν έμενε εντός θέματος, όμως με όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, τις γενικεύσεις, τις ταμπέλες, την κριτική, τις επιθέσεις, τις προσβολές κτλ δεν χωράει πια.
whatever, get a life all of you!!!
Αγαπητη Χάρις,
σχετικά με το νομικό σκέλος.
Αν θέλεις στείλε ακριβείς πληροφορίες, ποιανού ηταν, ποιος το άφησε που με διαθήκη κτλ... Μηπως και μπορεσω να σου απαντησω συγκεκριμενα, τι είδους αξιώσεις μπορεί να έχεις πάνω στο σπίτι αυτό.
Να σου πω όμως, ότι μια διαθήκη, δεν έχει καμία αξία όσο είναι ζωντανός αυτός που την γράφει, γιατί μπορεί οποτεδήποτε να αλλάξει το περιεχόμενό της.
Μόνο αν ο κληρονόμος πεθάνει, γίνεται η διαθήκη δεσμευτική.
Μιλώντας για δικαιώματα, εννοείς οτι η μητέρα σου, προσβάλλει την προσωπικότητά σου?
Μπορείς να καλέσεις μια γραμμή για τις γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση ( συνήθως απο τον άντρα τους) και να μιλήσεις με τον νομικό σύμβουλο.
Αυτός θα σου εξηγήσει αν μπορεί να θεωρηθεί βάσει του ελληνικού δικαίου κακοποίηση αυτόυ του είδους η ψυχολογική βία που λες οτι ασκεί επάνω σου η μητέρα σου.
Ας αφήσουμε όμως στην άκρη τα νομικά ζητήματα που ανακύπτουν....
Προφαν\'ως και κάποια άλλη αναγκη σε έσπρωξε να γράψεις ενα τόσο μεγάλο θεμα στο φόρουμ εδώ...
Μηπως, θελεις να τα βγάλεις και απο μέσα σου?
Φαίνεται πως έχεις τραβήξει παρα πολλά και κουβαλας εναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ θυμό για την μητερα.
Αντί να ασχολείσαι με εκείνη( πχ. να την πας σε γιατρο, ψυχολόγο) και τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει,
γιατι δεν φροντίζεις καλύτερα εσενα?
Κορίτσι μου, δεν σου κάνει καλό αυτός ο θυμός και αφου οπως λες, στην παρούσα φάση, δεν μπορεις να μείνεις κάπου αλλου,
γιατι δεν ξεκινας να βλεπεις καποιον ψυχολογο?
Ισως βρειτε μαζι με τον ειδικο λύσεις, πως να αποφευγεις να αρπαζεσαι με τις συμπεριφορες της , πως να ελισσεσαι καλυτερα, πως να χτισεις μια αμυνα γυρω σου για να μην σε ταλαιπωρει, όσο γίνεται, ψυχικά, αυτός ο πόλεμος...
Κι επειδη περνας δύσκολα οικονομικά,
ρωτα για κεντρα ψυχικης υγιεινής, στην γειτονιά που μένεις.
Εκεί, μπορουν να σε δεχτούν δωρεαν, θα τους πεις όλο σου το ιστορικό.
Πιστευω θα σε κανει να τα βγαλεις καπου και θα βοηθησει.
Επισης, μπορεις να παρεις τηλέφωνο τον Συνηγορο του Πολίτη και να ζητησεις να μιλησεις με νομικούς για όποιο θεμα σε απασχολει.
Φροντισε εσενα,
αγαπησε εσενα,
φαινεσαι ηδη αρκετα δυνατη με τοσα που περασες.
Καλη συνεχεια λοιπον!