καλησπερα παιδια πως πατε??
εγω τα ιδια η ασταθεια συνεχιζετε :P
Printable View
καλησπερα παιδια πως πατε??
εγω τα ιδια η ασταθεια συνεχιζετε :P
Κ εμένα οι συσπάσεις μια χαρά συνεχίζονται.. Σε λιγότερη ένταση αλλα εκεί.. Πφφ
Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Απο οτι διάβασα είχες κ εσύ θέμα με συσπάσεις.. Τι είδους συσπάσεις είχες κ πόσο καιρό σου κράτησαν??
συσπασεις εχω συνεχεια σχεδον απο τοτε που επαθα τις κρισεις πανικου και αρχισε ολο αυτο με την υποχονδριαση κλπ...συγκεκριμενα περιπου πριν 1.5 χρονο ειχα φλεφαροσπασμο σοβαρο αυτο που "πεταει το ματι σου" που λεμε σε σημειο να μου ερεθιζει το ματι αγχωθηκα αρκετα και αρχισανε συσπασεις μυων σε ολο το σωμα μετα ...πηγα σε οφθαλμιατρο και μου ειπε να παω σε νευρολογο...πηγα και σε νευρολογο και μου εκανε κατι ασκησεις με αντανακλαστικα και ηλεκτρομυογραφημα μου ειπε δεν εχεις τιποτα και ειναι λογο αγχους..μετα οντως οταν ηρεμισα σταματησανε για κανα 5 μηνο...αλλα απο τοτε αν αγχωθω εχω αλλα δεν δινω πια σημασια το εχω συνηθισει και δεν με ενοχλει...παρε μαγνησιο βοηθαει πολυ...οι συσπασεις μπορει αν οφείλονται απο οτι εχω διαβασει και σε απλα αιτια..πχ ελλειψη ηλεκτρολυτών ελλειψη βιταμινών κλπ κλπ εχεις κανει καμια εξεταση πανω σε αυτο το θεμα?
Έμενα ξεκίνησαν αρχικά κάποια αλλα σύμπτωματα τύπου τσίμπηματα πριν 4 μήνες περίπου αγχώθηκα υπερβολικά άρχισα να ψαχνω σαν τρελή στο ίντερνετ κ απο τοτε μου κόλλησε η σκλήρυνση. Βέβαια μετά από αυτό με εξέτασαν 3 νευρολογοι αποκλείοντας το κ κάνοντας θέμα για άγχος κ στρες. Μετά από λίγο καιρό είδα ότι η σκλήρυνση κάνει κ σπασμούς κ έκτοτε τις απέκτησα.. Τις έχω τώρα 3μιση μήνες πάνω κάτω. Νομίζω τα προκάλεσα λίγο πολύ ολα εγω.. Απλα καθαρά για τις συσπάσεις δεν ξαναπήγα στο γιατρό ήταν πολύ κοντά με το θέμα των τσιμπηματων κ το απέδωσα σε ολα αυτά τα ψυχοσωματικα που με πιάσανε. Έκανα εξετάσεις χαμηλό φυλλικο έχω, κ οριακό μαγνησιο με 1,5 το κατώτερο όριο έχω 1,7. Παίρνω κάποιο συμπληρωμα τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Δεν ξερω πόσο πρέπει να το συνεχίσω βέβαια. Λέω μήπως να κανα κ ενα ηλεκτρομυογραφημα αλλα το σκέφτομαι ακόμα.. Οι δικοί μου νομίζω θα μου πούνε ότι τζάμπα βασανίζω το μυαλό μου. Αλλα οι άτιμες δεν εξαφανιζονται. Έχω κ εγω στο μάτι..
δεν θα σου προτεινα να κανεις αλλη εξεταση...για το λογο οτι σε εχουνε ηδη δει 3 νευρολογοι..ο νευρολογος μου ειχε πει το μαγνησιο αρχιζει να δρα μετα τον 1 μηνα...αν ειχες σκληρηνση σε 3 μηνες μεσα θα ειχες και αλλα συμπτωματα και ολο θα χειροτέρευες..εγω ειχα συσπασεις σε σημειο να τρεμει ολοκληρη η γαμπα μου και να φαινεται απο το τζιν σκεψου...ο νευρολογος επισης μου ειχε πει οι συσπασεις στην σκληρηνση κατα πλακας δημιουργούνται αφου η νοσος ειναι αρκετα σε προχωρημενη κατασταση.
Λες ε?? Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.. Εν μέρει ξέρω πως εγώ το δημιούργησα ολο αυτό για αυτο δεν θέλω να ξαναπάω.. Θα με κυνηγήσει ο νευρολογος το ξέρω.. Κ εγω αν πω ότι κάπου επιμένει είναι στη γαμπα κ τον τελευταίο καιρό στο πέλμα κ κυρίως όταν πάω να χαλαρώσω.. Μέσα στη μέρα μου δουλεύω κανονικά, τρέχω περα δώθε όλη μέρα κ μόλις πάω να ξαπλώσω συμβαίνει αυτό.. Το κακο είναι ότι το χα παρει χαλαρά αρχικά, αλλα μετα είδα εδώ μεσα πολλούς να φοβούνται για μυοπαθεις, als κλπ κλπ κ άρχισα να ψάχνω κ αυτά.. Ξέρω παράνοια..
Δεν καπνίζω, καφέ αρκετό.. Στρες ακόμα περισσότερο!!
Θα προσπαθήσω αν κ τον αγαπώ ιδιαίτερα τον καφέ.. Η θα τον μειώσω κ θα συνεχίσω και με μαγνήσιο.. Και βλέπουμε!
Λογικο ειναι να παρετε τισ βιταμινεσ για να δειτε οτι δεν εχετε προβλημα αν μετα εχετε θεμα τοτε πατε σε γιατρο παρτε ομωσ κανενα εξαμηνο βιταμινεσ και μετα
Ναι ισχύει σε ευχαριστώ!!