κανεις δεν ειναι απολυτως καλος ειναι καλος μεχρι να ερθει η θυελα και να γινει ενας αλλος
Printable View
κανεις δεν ειναι απολυτως καλος ειναι καλος μεχρι να ερθει η θυελα και να γινει ενας αλλος
Αλλωστε καλο κ κακο πανε χερι χερι
3 πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλοβερ...
Εστάλη από SM-J730F στο E-Psychology.gr Mobile App
Ιωάννα έχω την εντύπωση, πως έκανες ένα θέμα, με στόχο να βγάλεις ένα συμπέρασμα, που το θεωρείς εσύ το σωστό, ενώ είδες πως υπάρχουν πολλές άλλες απόψεις. Ένα άρθρο δεν θα μάθει σε κανέναν το τι γίνεται στον έξω κόσμο, μακριά από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο. Παρ'όλο που το άρθρο λέει κάτι που ήδη εννοείται, δεν μας λέει το κάτι διαφορετικό.
Το αρθρο υποτιθεται λεει τι γινεται κι η ιωαννα προσπαθει να καταλαβει την αληθεια γι αυτο ειναι αξιολατρευτη
Ενταξει παω πασο σωστα μιλασ
Ιωαννα ξερεισ οτι ξερεισ και πασ να δεισ ποιοσ αλλοσ ξερει λιγοι ξερουν
Καλα ρε ιωαννα αλλα απο εκει που εισαι πιο ψηλα δεν παει μονο ο τσιπρασ μετα την τετραετια ξερει αυτα που ξερεισ κατι καλυτερο δε γινεται να ξερεισ
Κι εγω ηθελα να μαθω αυτη ειναι η διαφορα του πετυχημενου με τον αποτυχημενο γι αυτο θα πετυχεισ γτ αμα θεσ θα μαθεισ απο ολουσ και θα κανεισ αυτο που πραγματικα θεσ αγαπη μου
Μη με λες αγαπη σου ομως κ μη χρησιμοποιεις κολακεια αν θες να σε παιρνουν στα σοβαρα