Originally Posted by
Kostas_14
Μίλιβα, έτυχε και εσύ δεν λειτουργείς με κάποια στερεότυπα, του τύπους "μάγκας" "φλώρος", οι περισσότερες κοπέλες έτσι λειτουργούν, είναι το κριτήριο για μια σχέση. Εγώ σου λέω, πως εξωτερικά φαίνομαι "φλώρος" και όταν ανοίγομαι, μάλλον άλλα θα περίμεναν από εμένα και ουσιαστικά με απορρίπτουν. Κοίτα και το friendzone, ευγενική απόρριψη είναι, τίποτα παραπάνω. Δεν έχει ανάγκη μια κοπέλα από φίλους.
Είναι το θέμα μου αυτό, να μην φανώ πέφτουλας, όντως εδώ έχεις δίκιο και μάλλον το πάω στο άλλο άκρο. Να σου πω όμως και το άλλο Μίλιβα, επειδή είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν έτυχε να δω μια κοπέλα και να μου κάνει το "κλικ" για σχέση, να πω ότι για εκείνη θα κάνω άλλη καθημερινότητα, θα είμαι πιο προσεγμένος κλπ. Τα καλά που έχω ακούσει είναι ότι είμαι καλό παιδί (φλώρος) και ότι έχω καλή στάση σώματος, έχω ωραίο περπάτημα, επειδή είμαι ψηλός, περπατάω ωραία, κάτι που το έχουν πει και άντρες φίλοι αυτό. Τώρα τι άλλο να σου πω, εγώ σου τα λέω, τα συμπεράσματα σου μπορείς να τα βγάλεις, επειδή ως κοπέλα έχεις καλύτερο κριτήριο από εμένα.