Κοιτα υπάρχουν εξάρσεις και υφέσεις. Προσωπικά εγώ δεν τον ψάχνω ποτέ. Όταν όμως αυτός εμφανίζεται είμαι εκεί. Αυτό δεν ξέρω πως είναι για εσάς τους άντρες
Printable View
Κοιτα υπάρχουν εξάρσεις και υφέσεις. Προσωπικά εγώ δεν τον ψάχνω ποτέ. Όταν όμως αυτός εμφανίζεται είμαι εκεί. Αυτό δεν ξέρω πως είναι για εσάς τους άντρες
Πολλές φορές κάνουμε όλοι το λάθος να γενικεύουμε.
Εμείς οι άντρες πέρα ότι είμαστε χοιρινά (χαχαχα) είμαστε και λίγο περίεργα όντα. Και εσείς είστε μυστήρια πλάσματα βέβαια!
Δεν αντιδράμε το ίδιο. Ο καθένας έχει διαφορετική μόρφωση, εμπειρία και χαρακτήρα.
Αυτός είπες ότι εμφανίζεται και εσύ δεν μπαίνεις στη διαδικασία να τον ψάξεις. Άρα ο τύπος κατά βάθος έχει κάψα με σένα. Αν τον φτύσεις και δεν του απαντήσεις για 24 ώρες τι θα κάνει; Θα σπάσει τα τηλέφωνα ή θα την κάνει; Είναι στον άνθρωπο και δεν μπορώ να σου προβλέψω τι θα κάνει...
Μπα και που δεν απάντησα και απάντησα την άλλη μέρα οκ..Δεν υπήρχε πρόβλημα.
Εκείνος έχει σχέση;
Αν ισχύουν όσα λέει όχι κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή.
Το να κάνουν κάτι τέτοιο και ακομπλεξαριστοι άνθρωποι δεν παίζει. Κι εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο για μένα.
Τι εννοείς; δεν περιμένω κάτι παραπάνω. Δεν θέλω κάτι παραπάνω.
Αυτά που λέει. Έχω δει πολύ λίγο από το χαρακτήρα. Περνώντας ο καιρός βλέπεις κάποια πράγματα αλλά όχι για να βγάλεις συμπέρασμα. Όλα σχεδόν κινούνται γύρω απ το ερωτικό κομμάτι
Κατάλαβα. Σε διεγείρουν απλά τα λόγια. Δεν υπάρχει θέμα έλξης με εκείνον.
Off-topic: Είναι κάπως αδόκιμο και λίγο κουκουρούκου, αλλά θυμήθηκα τους παππούδες που παίρνουν τηλέφωνο στα 090 για να ακούνε γλυκόλογα και προστυχιές. Δεν έχει σημασία ποια τους τα λέει και ούτε τι μπορεί να είναι στην πραγματική τους ζωή οι τηλεφωνήτριες. Οι γυναίκες που δουλεύουν εκεί δεν είναι ούτε πόρνες ούτε ανήθικες. Πολλές έχουν παιδιά, είναι κυρίες και υποδειγματικές γυναίκες που φοράνε casual ρούχα και κάνουν αυτή τη δουλειά απλά για να επιβιώσουν. Και φεύγει η σύνταξη 1,59/λεπτό και μετά κλαίγονται στον προϊστάμενο του ΟΤΕ για τον τάχα μου φουσκωμένο λογαριασμό!
Χαχα.. Αργεί η σύνταξη.. Ωχ παναγία μου!?
Χαχα.. Έχει συμβεί ελαφρώς.
Η έλξη που έγραψες παραπάνω αφορά κάτι φανταστικό μάλλον. Καθαρή φαντασίωση είναι αυτό. Αφού έχεις επίγνωση ότι δεν πρόκειται για άτομο της καθημερινότητας σου..