Διαβαζεις αυτα που σου γραφω ? .... η θα μιλαμε για μπαλλες μεχρι το Πασχα ?
Printable View
Διαβαζεις αυτα που σου γραφω ? .... η θα μιλαμε για μπαλλες μεχρι το Πασχα ?
παντος ενα τετοιο θεμα βλεπω ηταν σαν να ριχνω λαδι στην φωτια... χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
Τωρα τα διαβασα ενα θα σου πω ειμαι μηχανικοσ απο τει ολα οσα καλουδια τεχνολογιασ εχεισ τωρα ξεκινησαν ωσ απλεσ κατασκευεσ ενοσ καλου μαστορα πχ τα αυτοκινητα που ηταν πολυ διαφορετικα οπωσ κι οι υπολογιστεσ και τωρα εγιναν απιστευτα εξελιγμενεσ κατασκευεσ στο θεμα μασ ημουν καποτε πολυπλοκοσ κι εγω ντεμεκ αλλα με την τριβη εγινα απλοσ τωρα γτ θα σου πω γτ εγω εχω ντεμεκ σχιζοφρενεια δουλευω ομωσ και θελω να με καταλαβαινουν αυτοι που εχουν την αποψη μου την κραταω για μενα επειδη δουλεψα 15 χρονια τουλαχιστον εμαθα να διαλεγω τι απο αυτα που ξερω να σου πω τοσο απλο ειναι
Βρε Elis
Σε ΕΚΤΙΜΩ που εισαι δουλευταρης !
Ποσες φορες να το γραψω να σιγουρευτεις ?
Τι και αν εχεις σχιζοφρενεια ?
Κατορθωσες να δημιουργησεις οικογενεια !
ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !
Kατι που, για μενα, θελει κακαλα φαλαινας και 200 πτυχια.
Εισαι Superman για μενα .... παραπανω απο Superman !
Να το γραψω αλλες πεντε φορες .... ποσες φορες να το γραψω ?
Εσυ νομιζεισ σου κανω επειδειξη η κορη μου με εβαλε να μιλαω για τη ζωη μου γτ θελει να μαθει την αληθεια πωσ μεγαλωσε ο μπαμπασ γτ τισ ελεγα τρια χρονια ιστοριεσ και νομιζε οτι ειναι ψεματα νομιζε αυτη περασε δυσκολα που δεν πηγε κατασκηνωση και την ειπα εγω δουλευα ποια κατασκηνωση και δεν το πιστευε και ετσι λεω ιστοριεσ και μετα ρωταει τουσ αλλουσ και μαθαινει την αληθεια
Να μη στα πολυλογω οτι μαλακεια απο δουλεια υπηρχε την εκανα κι ηρθε η κορη μου να μου πει οτι ετρωγα με χρυσα κουταλια και προσπαθω να καταλαβει κι αυτη κι οι φιλεσ τησ
παιδια ναι αποτι εχω αρχησει να καταλαβαινω κ γω. ο ελις ειναι ενα ατομο που θα μπορουσαμε να πουμε π ως εχει φαει την ζωη με το κουταλι... εχει ζησει πολλα κ ξερει πολλα φενεται... απλα εγω θα ηθελα να μς πεις... εδω μεσα εχει ποσα νεα παιδια που τωρα βγενουν πραγματικα στην κοινονια κ δεν ξερουν τι να κανουν.... τι θα τους ελεγες να εχουν στο νου τους?? ... τι να περιμενουν απ την ζωη??
Γιαννη η ζωη ειναι σαν τη θαλασσα ποτε εχει κυμα ποτε ειναι ηρεμη και οι γυναικεσ ειναι σαν τα καραβια αμα δεν ξερεισ την πατασ αμα ξερεισ να οδηγησεισ ενα καραβακι ξερεισ και για το υπερωκεανιο αυτα
αν οι γυναικες ειναι το καραβακι εγω ειμαι ο φαρος εσυ εισαι ο καπετανιος που αλλες μπαινουν και αλλες βγαινουν και εγω ειμαι η στερια τους
Στη στερια πηγαινουν ολεσ ξερεισ εσυ καμια γυναικα ναυτικο
Δεν έχω καταλάβει καν σε τι αναφέρεται το θέμα και το περιεχόμενο των απόψεών σας...