Originally Posted by
Kostas_14
Δηλαδή ρε φίλε, αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά του "καρκίνου" για εμένα, τότε την γάμησα. Είχαν δίκιο τότε οι κοπέλες που με απέφευγαν. Σκορπιό έχω οροσκόπο από τι μου έχουν πει. Ναι είμαι εκδικητικός, ναι μου αρέσει το σεξ, αλλά είμαι και ευαίσθητος, αυτό δεν έχει σημασία αν είμαι καρκίνος ή σκορπιός ή αν κάποιος είναι δίδυμος κλπ. Σε όλους σχεδόν τους ανθρώπους, τους αρέσουν τα ίδια.
Όλοι θα έχουμε τις μαύρες μας, κάποιοι θα έχουν και διπλό χαρακτήρα. Δεν θέλω να πιστεύω πως είμαστε αναγκασμένοι, λόγω της τυχαίας ημερομηνίας γέννησης μας, αν είμαστε ικανοί, δοτικοί, σεξουαλικοί ή όχι. Δεν γουστάρω να είμαστε σε κουτάκια δηλαδή. Θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος και αυτό που κάνουν τα ζώδια, είναι να προάγουν την ανελευθερία.
Δεν με γνώρισαν καν αυτές οι κοπέλες και έβγαλαν αμέσως συμπέρασμα. Κάτσε εδώ μιλάμε για το άκρος αντίθετο. Ωπα είσαι καρκίνος, α έχεις θέμα με τα συναισθήματά σου, α είσαι έτσι, έτσι, έτσι κλπ... Ε όχι ρε φίλε, κανείς δεν με ρώτησε πως είμαι πραγματικά, κανείς δεν με ρώτησε πως νιώθω, τι σκέπτομαι και έβγαλε η άλλη συμπέρασμα για εμένα.
Εδώ διαφωνώ φίλε Γιώργο.