Καλημέρα Χαρά! Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχείς.. Ένα τεστ εγκυμοσύνης σε λιγες μέρες η μία επίσκεψη σε έναν γυναικολόγο για να σιγουρευτείς..το πρήξιμο ίσως είναι επειδή κανονικά περιμένεις περίοδο αυτές τις μέρες!
Printable View
Υπάρχει περίπτωση το πρήξιμο που αισθάνομαι στην κοιλιά και στο στήθος (στο στήθος πρώτα φορα μου συμβαίνει)να είναι αποτέλεσμα του υπερβολικού άγχους;;
Πολύ πιθανόν. Αλλά μπορεί να είναι και συμπτώματα περιόδου αυτά που περιγράφεις. Οι γυναίκες δεν εχουν πάντα τα ίδια συμπτώματα κάθε φορά. Πάντως να νιώθεις πρήξιμο επειδή είσαι έγκυος αποκλείεται..
Άσε να περάσουν ακόμη λίγες μέρες και αν δεν έρθει η περιοδος.. Κάνε ένα τεστ. Δεν νομίζω να είσαι έγκυος. Αλλά επειδή το άγχος μπορεί να σου καθυστερήσει κι άλλο την περίοδο, κάνε το τεστ να ηρεμήσεις.
Ααα γτ έχω διαβάσει πολλά και διάφορα....και ψιλό αγχώθηκα..
Χαχαχ δεν το αποκλείω...πάντως σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση στην ανησυχία μου!!
Άρα γενικά θεωρείτε ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας....
Δεν ήμασταν και εκεί να δούμε και τι κάνατε..
Κανε το τεστ..
Ευχομαι να πάνε όλα καλά
Αυτό είναι το θέμα δεν έγινε τίποτα παραπάνω ...το μόνο που με ανησυχεί είναι αυτό το συμβάν που περιέγραψαν παραπάνω..
Ναι εννοείται