Τα ίδια με την μαμά μου λες. Και έχετε απόλυτο δίκιο! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλες και τον χρόνο σου! Εύχομαι να εχεις υγεία και αγάπη στην ζωή σου και να χαίρεσαι κάθε στιγμή...κάθε συμβουλή είναι πολύτιμη!
Printable View
οσες περναμε τα 30 εχουμε την ιδια μαμαδιστικη κασετα (δεν ειμαι καν μανα) χαχα.
χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα. μην ταραζεσαι απτη ζωη τοσο ευκολα. τοσο θετικος ανθρωπος εισαι, μην χαραμιζεσαι μικρη!
σευχαριστω μικρη. και συ ο,τι επιθυμεις, σου ευχομαι ο,τι καλυτερο γιατι το αξιζεις
αστα ολα τωρα και αρπαξε μελομακαρονα και κουραμπιεδες (αυριο ισως...γιατι εχουμε και κορμι να συντηρησουμε)
εγω τα τρωω ολα τα γλυκα. μπορω να ζησω μονο με γλυκα. και μετα θα παω στο ριαλιτι που χανουν κιλα.
καπου ειπες για ψυχολογο ε? εψαχνα ψυχιατρο, θα το αλλαξω σε ψυχολογο και γω
Πέρα από την πλάκα ότι πρόβλημα και να έχεις πήγαινε πρώτα σε ψυχολόγο. Η ψυχολόγος μου εμένα με παρέπεμψε και σε ψυχίατρο...αλλά δεν ήθελα με τίποτα αγωγή! Ο ψυχολόγος θα σου πει τι επιλογές έχεις και την περίπτωση σου ...αν δει ότι δεν μπορει να το διαχειριστεί θα στο πει σίγουρα.
δεν εχω τπτ σπουδαιο. γιαυτο και με βαριουνται οι ψυχιατροι λολ. αλλα ναι εχεις δικιο, απλα νομισα παντα οτι οι ψυχολογοι ηταν μονο για τα απεξω απεξω...οτ,ι βλεπει η πεθερα
Το αντίθετο ισχύει. Ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει να βρεις τις πηγές του προβλήματος και με προσωπικό αγώνα να κερδίσεις τον πόλεμο. Τα φάρμακα απλά σου δίνουν τα όπλα για να πολεμήσεις αλλά και πάλι εσύ πρέπει να βρεις τις σφαίρες για να τα γεμίσεις. Όπως μου είπε και η ψυχολόγος...τονπροβλημα σου είναι ένα παγόβουνο...η ψυχοθεραπεία θα σε βοηθήσει να κατέβεις και να κόψεις το παγόβουνο από την ρίζα...τα φάρμακα θα σου κόψουν την κορυφή του και αν δεν κάνεις ψυχοθεραπεία μόλις τα σταματήσεις θα βγουν πάλι στην επιφάνεια
Παιδιά να ρωτήσω κάτι μπορεί ι αγχοδις διαταραχή να σου προκαλέσει ψυχανακαζμους???
η ψυχολογος σου εχει δικιο
Καλημέρα και από εμένα .με πολλά προβλήματα 2 χειρουργεια στην μέση ,3 στα έντερα , μια πνευμονική εμβολή με πολλά φάρμακα . Για την εμβολή περνώ ξαρελντ τον 20mg για τον πόνο στην μέση λιρικα 100 το πρωί 75 το βράδυ.ξεκινησα ξανά μετά από 6μηνες διακοπή το σιπραλεξ 20mg .εδώ και 5 μέρες παθαίνω κρίσης με το στομάχι μου είμαι διπλομενος στα δύο τόσο πόνο που σκέφτομαι και να πεθάνω ο ψυχίατρος που είπε να περνώ ζαναξ 0.25 επί 3 φορές την ημέρα . αλλά τίποτα το έφτασα 0.5 επί 3φορες αλλά πάλι ζω ένας εφιάλτης από το πρωί μέχρι το βράδυ διπλομενος στα δύο με φοβερούς πόνους και τα χάπια δεν κάνουν τίποτα. Έχω τόσο άγχος και στρες που και τα ζαναξ δεν κάνουν τίποτα. Δεν αντέχω άλλο....
Σε λίγο έχω ραντεβού με τον ψυχολόγο μου να δω τι θα μου πει και αυτός πριν ξεκινήσω τα σιπραλεξ ειμουν μια χαρά ....δεν ξέρω αν οφείλεται στα χάπια μέχρι να τα συνηθίσει ο οργανισμός η σε άλλον παράγοντα αλλά αυτός ο πόνος δεν αντέχετε ,έχω χάσει 5κιλα σε 5μερες ζω μόνο με τσάι και ψωμί και με μια χούφτα φάρμακα . καλημέρα με υγεία σε όλους σας